• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Antonescu și fiica ei au o adevărată grădină zoologică în propria casă! Tarantula Maria este răsfățata familiei

Andreea Antonescu și fiica ei au o adevărată grădină zoologică în propria casă! Tarantula Maria este răsfățata familiei

Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, au fost invitate în platoul lui Cătălin Măruță. Cele două au vorbit despre legătura specială pe care o au, dar și iubirea Siennei pentru animăluțe, fata având de-a lungul timpului un papagal, dar și o tarantulă!

Andreea Antonescu și Sienna au o legătură aparte, iar fetița își ocupă timpul cu tot felul de activități și se află la vârsta în care imaginația bogată transformă orice zi în una plină de amuzament și provocări.

„Eu şi Sienna avem o legătură puternică, a fost scopul meu să fiu cea mai bună prietenă a fetiţei mele. E foarte entuziasmată, responsabilă, are mult bun simţ, e implicată în toate proiectele din care face parte", mărturisea, în urmă cu puțin timp, Andreea Antonescu. 

Sienna a dezvăluit că dorește să călătorească peste mări și țări și că atunci când va fi mare se imaginează lucrând ca "îmblânzitoare de lei". De altfel, ea iubește nespus animalele!

Andreea Antonescu și Sienna nu au sosit singure în emisiune, ci însoțite de tarantula Maria, cea mai nouă achiziție a lor. "Mi-a spus că dacă se întâmplă ceva cu tarantula și nu va trăi cât trebuie, următorul animal pe care și l-ar dori ar fi un șarpe", a povestit Andreea. 

Sienna este înconjurată de animale de companie acasă. Are un hamster, un papagal, câine, iar bunicul din Statele Unite ale Americii i-a cumpărat nu mai puțin de șase fluturi. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni