• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andreea Antonescu, o mamă mândră și fericită! Sienna îi calcă pe urme: "Avem o legătură puternică"

Andreea Antonescu, o mamă mândră și fericită! Sienna îi calcă pe urme: "Avem o legătură puternică"

Andreea Antonescu a fost invitata Adelei Popescu în emisiunea Vorbește lumea. Cântăreața a povestit despre cum face față situației speciale create de către pandemie și despre fiica sa, Sienna. 

Andreea Antonescu și soțul ei s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă au decis să păstreze o relație de amiciție de dragul fiicei lor de zece ani, pe nume Sienna. Fetița petrece timp atât cu tatăl ei, cât și cu artista, iar legătura lor este cu adevărat una specială, după cum a mărturisit, cu mândrie, vedeta. 

Solista susține că dorește ca fiica ei să o considere o prietenă și să îi poată împărtăși orice îngrijorare, fără teama de a fi judecată sau tratată nedrept. 

„Eu şi Sienna avem o legătură puternică, a fost scopul meu să fiu cea mai bună prietenă a fetiţei mele. E foarte entuziasmată, responsabilă, are mult bun simţ, e implicată în toate proiectele din care face parte", a povestit artista. 

"E foarte pasionată de design vestimentar, face şi nişte cursuri, mă moşteneşte. E foarte talentată. Acum, e la şcoală, s-a întors din SUA, unde a avut o vacanţă de vis. A stat la tata ei, s-a distrat vara asta.”, a adăugat Andreea Antonescu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni