• PRO TV
  • Andreea Antonescu, despre schimbările aduse în viața ei odată cu carantina: "Mi-am amintit care sunt adevăratele valori"

Andreea Antonescu, despre schimbările aduse în viața ei odată cu carantina: "Mi-am amintit care sunt adevăratele valori"

Andreea Antonescu, despre schimbările aduse în viața ei odată cu carantina: "Mi-am amintit care sunt adevăratele valori"

Andreea Antonescu a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru protv.ro, despre schimbările ce au avut loc în viața ei odată cu perioada de carantină, dar și despre activitățile pe care le face de când se află în izolare.   


1. Andreea, cum arată acum o zi din viața ta? Ce activități faci de când stai în casă?


Sinceră să fiu, în toată această perioadă am încercat să fac lucruri pe care nu mi le-am mai permis de multă vreme! Nu am avut când să mă plictisesc! Am citit, am facut foarte multe live-uri pe Instagram, am ținut legatura mult mai strâns cu prietenii de pe rețelele de socializare, m-am relaxat, mi-am acordat mai mult timp mie.
 

2.Fiica ta, Sienna, locuiește acum cu tine. Cum vă petreceți timpul împreună?

În prima parte a fiecărei zile avem școala on-line,întâi Sienna,apoi mama,care este învățătoare!Ne ocupăm de teme, ne jucăm, citim, desenam, ne uitam la filme de desene animate ...bineînțeles, cantăm, dansăm.
 

3. Cum percepe ea ce se întâmplă acum?

A ințeles situația, a acceptat-o dar ii e dor de colegi, de prieteni, de ieșirile și joacă în parc.
 

4. La capitolul dragoste ce poți să ne spui? Ești într-o relație cu cineva?

Nicio schimbare deocamdată!
 

5. Cum reușesti să te menții în formă? Ții vreo dietă?

Singura perioadă în care am mâncat sănătos a fost cea în care am fost însărcinată!Din păcate nu aș putea fi dată ca exemplu din punct de vedere al stilului de viață sănătos! Într-adevăr, după 10 ani m-am apucat de mișcare, pentru că acum chiar am avut timp, alăturându-mă unui grup de Fitness.
 

6. In fiecare poză pe care o pui pe Instagram arăți impecabil. Te aranjezi în fiecare zi pentru acele fotografii?

Da, mă aranjez în fiecare zi! Mi se pare foarte important să te simți bine cu tine și in pielea ta! Nu am fost vreodată genul de persoană care să se macheze/aranjeze pentru a impresiona pe altcineva.
 

7. Ce îți aduce bucurie în fiecare zi? Cum reușești să mergi mai departe?

Consider că este foarte important să ieșim din această perioadă cu zâmbetul pe buze! Sunt cu Sienna și aceasta reprezintă cea mai mare bucurie, ascult muzică la maximum, vorbesc cu prietenii la telefon, citesc.
 

8. Ce îți lipsește cel mai mult în această perioadă?

Îmi lipsește tot, chiar și lucrurile care nu m-am gândit vreodată că-mi plac! De departe pe primul loc se află concertele, apoi filmările, oamenii dragi.
 

9. Ce ai schimbat la tine? Cum vezi lucrurile în momentul de față?

Nu pot spune că sunt mari schimbări la mine acum! Mă bucur că am avut timp să citesc, m-am regăsit, pentru că de câțiva ani intrasem în această fugă continuă după nimic....Am realizat încă o dată faptul că nu e cazul să-mi fac planuri pentru că ele se pot schimba intr-o secundă, cu sau fără voia mea,mi-am amintit care sunt adevăratele valori dar si faptul că "Eram fericiți și nu știam"... poate data viitoare conștientizăm.
 

10. Care este primul lucru pe care vrei să-l faci după ce trece această perioadă?

Să merg la studio, să înregistrez piesele pe care le voi lansa atât solo cât și Andre, după care, fără dar și poate, să fug la mare, chiar și pentru câteva ore.

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro" 




 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni