• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andre Bîrleanu, bătut în mijlocul parcului Herăstrău de mai mulți artiști! Imagini în premieră

Andre Bîrleanu, bătut în mijlocul parcului Herăstrău de mai mulți artiști! Imagini în premieră

Andre Birleanu, un supermodel ruso-român și producător executiv implicat în numeroase campanii și publicații internaționale de modă a fost prezent astăzi în platoul La Măruță, unde a povestit despre un incident neplăcut. Bărbatul spune că a fost lovit în parc de câțiva artiști, în miezul zilei. 

Andre Bîrleanu a povestit cum a fost amenințat de câțiva artiști care fac parte din Golden Boy Society, printre care Mathias și Jon Băiat Bun. 

”M-au amenințat că mă înjunghie. Cred că erau sub influența unor substanțe. (...) Erau extrem de violenți, aveau un limbaj pe care nu îl pot reproduce. S-a întâmplat repede, credeam că o să fiu înjunghiat în plină stradă. Oamenii filmau. Unul dintre ei a vrut să ia bicicleta cu mine cu tot și a vrut să o arunce peste parapete. (...) Păcat că trebuie să vin în România și aproape să fiu înjunghiat în stradă” , a declarat Andre. 


Contactat telefonic, Jon Băiat Bun a negat cele povestite de Andre în direct:  ”N-a fost niciun scandal, a fost un schimb de replici...nu s-a bătut nimeni, asta poate fi demonstrat și cu martori. Băiatul respectiv a intrat cu bicicleta într-un prieten de-al meu și de aici a pornit totul. Apoi a venit poliția la o terasă unde eram noi. Nu ne-au luat mascații. Nu înțeleg de ce s-a făcut atâta tămbălău. Băiatul acesta caută se iasă în evidență la televizor. El intră cu bicicleta și tot el se dă lovit. De aici până a se ajunge să cheme poliția...”

”Deci cât tupeu..., dar să fii și prost și fudul și să minți. Eu, evident am fost lovit. Ei se cred mari rapperi, dar marii rapperi nu fac așa ceva. E păcat că Velea se aliniază cu acești oameni. E bătaie de joc. E un semnal de alarmă și pentru ei ( nr. Velea și Antonia), a adăugat Andre după intervenția lui Jon Băiat Bun. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni