• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra și Măruță, prânz romantic la 10 km depărtare: “Mi-e dor de tine. Te iubesc!”

Andra și Măruță, prânz romantic la 10 km depărtare: “Mi-e dor de tine. Te iubesc!”

Andra a fost astăzi în platoul emisiunii La Măruță! Ea a cântat noua sa piesă “Pas cu pas”, dar înainte de toate a luat prânzul cu Cătălin Măruță care a fost online pe tot parcursul emisiunii.

Foarte atentă cu sileuta ei, Andra a servit foarte puțin din deliciile pregătite pentru ea și Cătălin și a discutat alături de prezentatorul de astăzi La Măruță, Cosmin Seleși, că are foarte mare grijă să mănânce cât mai puțin: "În pandemie, kilogramele s-au tot adunat pentru că, neavând concerte mișcarea mi-a lipsit. În consecință, am ars mai puține calorii și m-am îngrășat. Am slăbit din decembrie până acum în jur de opt kilograme și nu vreau să mă opresc aici”, a mărturisit Andra. 

După momentele pline de umor în care Andra a trebui să cânte mai multe piese românești pornind de la un cuvânt cheie, cântăreața a interpretat live în platoul La Măruță noua sa melodie, “Pas cu pas”, numărul unu în trending pe YouTube-ul românesc. 

Trebuie să vedeți și videoclipul cu Mihai Petre și Elwira pentru că ei dansează fabulous!”, a completat Cătălin Măruță momentul din emisiune.

Noua piesă „Pas Cu Pas” este compusă de Flavia Zoe împreună cu Lucian Nagy, Serban Cazan, Roland Kiss și Gabriel Stănoiu. Versurile îi aparțin, de asemenea, Flaviei, mixul și masterul fiind semnat de Gabriel Stănoiu. Melodia a fost lansată de Andra chiar de ziua soțului ei, Cătălin Măruță.

Melodia Pas cu Pas este melodia mea preferată. Inainte, piesa Iubirea schimbă tot, era pe primul loc, însă Pas cu pas chiar este o melodie scrisă ca pentru sufletul meu. O cânt cu tot dragul și se simte lucrul acesta. Sunt bucuroasă că oriunde merg, oamenii îmi spun cât de frumoasă este piesa. Oamenii rezonează cu acest cântec și asta mă bucură enorm”, a spus Andra în emisiune. 

La finalul momentului, Andra i-a spus în direct lui Cătălin Măruță: “Mi-e dor de tine. Te aștept acasă cât mai curând. Și Eva și David te așteaptă cu multă nerăbdare. Te iubesc!”

Moderatorul show-ului de divertisment, Cătălin Măruță a intrat miercuri, 2 februarie în izolare pentru cinci zile, de aceea astăzi, locul lui din platou a fost ținut de îndrăgitul actor Cosmin Seleși.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni