• PRO TV
  • Andra si Catalin Maruta, la plaja, in Israel. Ce fac cei doi in imaginea de 20.000 de like-uri

Andra si Catalin Maruta, la plaja, in Israel. Ce fac cei doi in imaginea de 20.000 de like-uri

Andra si Catalin Maruta, la plaja, in Israel. Ce fac cei doi in imaginea de 20.000 de like-uri

Andra si Catalin Maruta au dat temperaturile neprietenoase din Romania pe soarele din strainătate. Cei doi isi vor petrece Revelion in "Tara sfantă", unde Maruta va prezenta un festival romanesc, iar Andra va sustine un concert.

Andra le-a trimis salutari din Israel fanilor sai de pe Facebook, unde a publicat o fotografie in care apare pe plaja, alaturi de sotul sau, imbratisati si zambitori. 

"Va pup si va iubesc! Salutari din Israel. Pe 2,3,4 ianuarie 2014 va astept la un super concert la Marea Moarta", a scris artista pe reteaua de socializare.

Vrei sa-ti ceri iubita de sotie, dar nu stii cum? Maruta te ajuta sa organizezi cea mai tare cerere in casatorie

"De Revelion plecam in Israel, unde suntem invitati, la Festivalul romanesc de la Marea Moarta, eu, Andra si fratele ei cu sotia. Vor mai fi si alti artisti, printre care Nico si Aurel Moldoveanu. Este un eveniment organizat de romanii de acolo, pe care eu il voi prezenta. Am mai vizitat Tara Sfanta, dar Marea Moarta mi-a placut cel mai mult. in cele cateva zile pe care le vom petrece acolo vom merge si ne vom ruga si la Mormantul Sfant", spunea Catalin Maruta, intr-un interviu acordat la inceputul lunii decembrie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni