• PRO TV
  • Andra si Catalin Maruta, Benny Adegbuyi si Giulia Angelescu dau startul distractiei la Jocuri de celebritate

Andra si Catalin Maruta, Benny Adegbuyi si Giulia Angelescu dau startul distractiei la Jocuri de celebritate

Andra si Catalin Maruta, Benny Adegbuyi si Giulia Angelescu dau startul distractiei la Jocuri de celebritate

Miercuri, de la 22:30, doua super echipe se vor distra pe cinste alaturi de Mihai Bobonete, Paul Ipate si Octavian Strunila la Jocuri de celebritate.

Cele doua canapele din sufrageria lui Bobonete ii vor gazdui pe Andra si Benny Adegbuyi, in echipa lui Paul Ipate si pe Catalin Maruta si Giulia Angelescu in echipa lui Octavian Strunila. 

Energia exploziva, spiritul de competitie si voia buna sunt principalele caracteristici ale editiei de miercuri. inca de la prima proba, Fratia numelor, atmosfera se va incinge, iar hohotele de ras si glumele bune se vor tine lant. 

Va fi o editie plina de surprize, care o va face pe Andra sa se tavaleasca pe jos de ras. O piesa celebra din Ferma vedetelor va fi canta de Paul si Benny la voce, iar la acordeon de multi-talentatul Octavian Strunila. Rasturnari de situatie, cantece greu de recunoscut, destinatii cu definitii inselatoare si reactiile memorabile sunt doar cateve elemente ce garanteaza distractie maxima la Jocuri de celebritate. 

Cei doi invitati speciali vor sa ii ia banii lui Bobo cu orice pret. Alex, invitatul lui Catalin Maruta, doreste sa investeasca in masina lui, Joiana, iar Ciprian, prietenul lui Benny Adegbuyi, isi doreste sa investeasca in el pentru a-si dezvolta in continuare cariera de luptator.

Miercuri seara, de la 22:30, telespectatorii vor rade cu pofta alaturi de celebritatile lor preferate. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni