Andra a avut mari emotii. Ce cadou i-a facut Catalin Maruta chiar de ziua ei: "Dar de ce plangi?"

01 Septembrie 2014, 18:56

Andra si-a sarbatorit ziua de nastere pe 23 august, iar cu aceasta ocazie Catalin Maruta a avut grija ca artista sa aiba parte de una dintre cele mai memorabile zile din viata sa.

Dupa ce s-au intors dintr-o excursie romantica la Paris, surprizele s-au tinut lant pentru Andra. Catalin Maruta i-a organizat sotiei sale o petrecere ca-n filme, pe malul lacului Snagov si a planuit totul pas cu pas.

Primul cadou inedit pentru Andra a fost ocazia sa isi infranga toate temerile: ea a fost invitata sa faca drumul pana la locul petrecerii folosind doua mijloace de transport pe care nu a mai avut  curajul sa le incerce niciodata: motocicleta si elicopterul.

 

Reactiile ei cand a aflat de plimbarea cu iz de sport extrem au fost extraordinare si a fost mandra ca a reusit sa accepte provocarile. Surpriza cea mai mare a fost insa cind a aterizat pe malul lacului Snagov, la o vila superba, in mijlocul unei superpetreceri organizate chiar pentru ea.

 

Acesta nu avea sa fie insa decat inceputul. Emotiile care au incercat-o pe drum au facut locul altora, create de invitatii surpriza adusi de grijuliul Catalin sa o sarbatoreasca. Balul a fost deschis de Clejani, care si-au facut intrarea lasind pe toata lumea cu gura cascata. 


FULLSCREEN
Andra nu s-a putut abtine sa nu planga. Ce a facut Catalin Maruta chiar de ziua artistei 
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO