Andra lanseaza piesa "Intre noi nu mai e nimic" - VIDEO

Andra lanseaza piesa "Intre noi nu mai e nimic" - VIDEO

Andra si FreeStay lanseaza piesa si clipul “Intre noi nu mai e nimic”. Colaborarea a doi laureati ai premiului “Cea mai buna voce” la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati a dat viata unui proiect remarcabil.

Contrar titlului acestui nou single, cei doi artisti spun in versuri si in imagini povestea unei iubiri fara limite, care reuseste sa treaca peste orice obstacol. Videoclipul regizat de Dan Petcan creeaza o lume in care legile fizicii sunt sfidate, Andra fiind purtata de vant peste campii, munti si mari, pana ce cuplul artistic se reuneste. Cu o desfasurare de forte similara filmelor de lung-metraj, filmarile s-au desfasurat pe parcursul catorva zile, iar echipa s-a deplasat in mai multe locuri din tara pentru a surprinde toate formele de relief.

Muzica este compusa de Alex Pelin si Luisa Luca, iar versurile sunt scrise de Alex Pelin.

“Colaborarea cu FreeStay ma bucura foarte tare. Avem multe in comun, mai ales placerea de a canta live. Piesa noastra are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima auditie. Sunt convinsa ca le va placea fanilor si ca videoclipul ii va face sa viseze la povesti complicate cu final fericit“, declara Andra.

Pana in prezent, Andra a lansat 13 albume si detine numeroase premii pentru vocea si performantele ei, printre care “Cea mai buna solista” si “Cea mai buna voce feminina”. Acum mai putin de doua luni, frumoasa artista a lansat “Mi-ai luat mintile” (feat. Pacha Man), videoclip ce a adunat deja peste 18 milioane de vizualizari pe YouTube.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni