• Emisiuni
  • Vocea României
  • Andra către Tudor Chirilă: ”Eu mor de dragul tău! Trebuie să te pup!” Mâine, de la 20:30, la Vocea României!

Andra către Tudor Chirilă: ”Eu mor de dragul tău! Trebuie să te pup!” Mâine, de la 20:30, la Vocea României!

Andra către Tudor Chirilă: ”Eu mor de dragul tău! Trebuie să te pup!” Mâine, de la 20:30, la Vocea României!

Vinerea aceasta, de la 20:30, antrenorii continuă lupta pentru cele mai bune voci din sezonul 8 Vocea României! Cei patru sunt fermecați de o concurentă cu un timbru vocal extrem de ofertant, iar în momentul în care Tudor începe să-l imite pe Smiley pe note muzicale, Andra nu se poate abține, îl îmbrățișează și-i spune: ”Ești ceva... eu mor de dragul tău, nu mai pot, trebuie să te pup!”, iar el răspunde: ”Vrei sa vii în echipa mea?”.

Strategiile antrenorilor se schimbă în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute și aceștia încearcă să atragă concurenții în echipele lor cu argumente surprinzătoare atât pentru ei, cât și pentru cei de pe scenă, iar discuțiile dintre ei stârnesc reacții în sală. 

Tudor, profitând de faptul că nu s-a întors pentru o concurentă, o sfătuiește pe aceasta să meargă în echipa Irinei și reușește astfel să-și supere vecinul și prietenul, pe Smiley, care îi spune fetei: ”Știi cum e? Chirilă vorbește mult...”.



Tot mâine, de la 20:30, Smiley nu își întoarce scaunul pentru unul dintre concurenți, însă îi cere permisiunea să se implice în moment, să fie avocatul lui și îi roagă pe colegii săi ca, pe rând, să-și înceapă pledoariile. 

Dacă Tudor acuză ”un viciu de procedură”, Andra vede numai avantaje dacă alegerea concurentului ar fi ea și promite să fie un antrenor bun, iar Irina îi citește celui de pe scenă un mesaj primit de într-o pauză. Ceilalți antrenori continuă să citească mesajele pe care le primesc, iar cel al Andrei, primit de la Pavel Bartoș, spune: ”Când te văd, pastișez beatitudinea traversând stări bucolice datorate propriului meu ezoterism.”.

Spectacolul continuă vinerea aceasta la Vocea României, de la 20:30, numai la PRO TV!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni