• PRO TV
  • Andra a acceptat provocarea lui Maruta si si-a turnat apa in cap. Reactia ei e de milioane - VIDEO

Andra a acceptat provocarea lui Maruta si si-a turnat apa in cap. Reactia ei e de milioane - VIDEO

Andra a acceptat provocarea lui Maruta si si-a turnat apa in cap. Reactia ei e de milioane - VIDEO

Catalin Maruta s-a alaturat campaniei "Ice Bucket Challenge" si ajuta la strangerea de fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei laterale amio-trofice.

Andra a raspuns provocarii sotului ei, fiind dintotdeauna o sustinatoare a campaniilor umanitare. Filmarea a fost facuta pe marginea unui bazin de inot, iar Andra s-a pregatit din timp pentru "dusul rece": si-a strans parul, nu s-a machiat si s-a imbracat comod.

"As vrea sa nominalizez niste oameni care cu siguranta vor spune >: o sa incep cu nasii copilului nostru, Arpi si Ane Pászkány, Pepe si Liviu Teodorescu", a spus artista inainte sa-si toarne galeata cu apa in cap.

 

"Am acceptat provocarea lui Cristian Popescu Piedone. Atat eu cat si sotia mea Andra vom dona bani pentru campania initiala " Ice Bucket Challenge", pentru a ajuta cercetarile in cazul sclerozei. La randul meu vreau sa nominalizez pe urmatoarele persoane : band-ul emisiunii - Trupa Zero Official si trupa Red Blonde, colegul Andi Moisescu, iubita mea sotie Andra si provocarea provocarilor CEO -ul ProTV - Aleksandras Cesnavicius. Aveti la dispozitie 24 de ore! Bafta!", a spus Catalin Maruta inainte de a-si turna in cap o galeata cu apa si gheata.

 

Iar Aleksandras Cesnavicius a acceptat provocarea. Initial a facut o donatie pe site-ul alsa.org, pentru sustinerea cercetarilor in domeniul sclerozei apoi i-a nominalizat pe Ilie Nastase, Tudor Chirila si Mihai Bobonete, care au 24 de ore la dispozitie sa raspunda provocarii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni