• Emisiuni
  • PROFU’
  • Andi Vasluianu: "Dacă ți-a plăcut primul sezon din Profu', sunt convins că îți va plăcea și al doilea. Sunt sigur, sigur!"

Andi Vasluianu: "Dacă ți-a plăcut primul sezon din Profu', sunt convins că îți va plăcea și al doilea. Sunt sigur, sigur!"

Andi Vasluianu: "Dacă ți-a plăcut primul sezon din Profu', sunt convins că îți va plăcea și al doilea. Sunt sigur, sigur!"

Sezonul al doilea din serialul Profu’ se întoarce pe 11 februarie 2021, iar Profu’ Mișu ne va surprinde pe toți.

Este chiar promisiunea lui Andi Vasluianu, actorul care îi dă viață și care, într-un interviu exclusiv oferit pentru PRO TV PLUS spune că serialul se anunță a fi, chiar prin scenariu, unul “mai profund”. 

În plus, Andi Vasluianu afirmă că  “se întâmplă mai multe lucruri decât în sezonul unu! (…) Dacă le-a plăcut primul sezon, sunt convins că le va plăcea și al doilea. De asta sunt sigur, sigur! Pentru că suntem și noi mai pregătiți.”

Despre popularitatea serialului, actorul mărturisește că: “am fost foarte surprins că foarte mulți s-au uitat. Sunt cunoscut ca actor, dar nu am cunoscut niciodată genul acesta de popularitate.(...) Câteodată, la teatru, se mai întâmplă la aplauze  bravo, Profu>, și asta nu prea îmi place, de ce să mint? Asta nu prea îmi place! Dar sunt mulți care l-au văzut, ceea ce e minunat.”


 

Ca orice lucru bine făcut, Profu’ a stârnit și numeroase reacții: “au fost și mesaje de la profesori cărora le-a plăcut foarte mult, au fost și contra, dar nu poți să îi mulțumești pe toți. (…) Singura mea treabă e să îmi văd de mine!”

Despre elevii noi din al doilea sezon, dar și despre cei care au mai apărut, despre un coleg tânăr de platou pe care îl consideră “talent pur”, dar și despre ce îl deosebește atât de tare de Profu’ Mișu – Andi Vasluianu povestește în video-ul special de mai sus!

SEZONUL 2 DIN PROFU’ VINE ÎN FEBRUARIE LA PRO TV

FOTO: PRO TV - PROFU'

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni