• PRO TV
  • Anca Țurcașiu, în costum de baie la 51 de ani. Cântăreața se află într-o vacanță exotică

Anca Țurcașiu, în costum de baie la 51 de ani. Cântăreața se află într-o vacanță exotică

Anca Țurcașiu, în costum de baie la 51 de ani. Cântăreața se află într-o vacanță exotică

Anca Țurcașiu se află într-o vacanță exotică și își încântă fanii cu imagini dintr-un decor paradisiac. Cântăreața arată spectaculos în costum de baie, iar admiratorii nu au întârziat cu complimentele.

Anca Țurcașiu se află de mai bine de o săptămână în Republica Dominicană. Deși fanii sunt curioși să afle cine o însoțește, artista a postat pe rețelele de socializare doar imagini în care apare singură. Aceasta și-a etalat silueta impecabilă în costume de baie în doua piese, fiind posesoarea unui abdomen perfect.

“Ești superbă!”, “Miss Litoral”, “Ce corp sexy ai”, i-au scris fanii.

Anca a pozat că un adevărat model, atât în apă, cât și pe nisip, spre încântarea fanilor ei.

Care e secretul siluetei ei? “Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită! “, a spus Anca  Țurcașiu într-un interviu pentru Click.

După ce a trecut printr-un divorț dureros, artista s-a reinventat și acum se bucură de ce îi oferă viața. “Am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, spunea vedeta vara trecuta pentru Click.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni