• PRO TV
  • Anca Serea, primele poze din noua casă, o vilă „plină de bucurie și zarvă de copii”

Anca Serea, primele poze din noua casă, o vilă „plină de bucurie și zarvă de copii”

Anca Serea, primele poze din noua casă, o vilă „plină de bucurie și zarvă de copii”

Anca Serea și Adi Sână răsuflă ușurați, după ce au petrecut prima noapte în noua lor casă. Ce s-a întâmplat cu vila din Cernica.

Cei 8 membrii ai familiei Sînă-Serea au acum loc suficient de încăpător. Anca Serea și Adi Sînă au terminat cu mutatul și au petrecut prima lor noapte în vila din Pipera.

„Prima seară în casa cea nouă, plină de bucurie și zarvă de copii care-și vizitează pentru prima oară camerele! Acesta este spațiul micuțului Moise, îți mulțumim Adina @adinafoldager pentru ajutor și inspirație și pentru mobilierul minunat scandinav de la @adinishcom”, a scris Anca Serea pe Instagra, unde a distribuit și câteva fotografii din camera lui Moise. 

Până să se mute în vila din Pipera, Anca și Adi Sînă locuiau într-o casă din Cernica. Însă locuința a devenit neîncăpătoare după ce Anca a născut al șaselea copil. La jumătatea lunii august, Anca Serea a adus-o pe lume pe Leah-Maria.

Locuința cea veche a fost scoasă la vânzare pe site-urile de specialitate, deși anterior cei doi soți au luat în calcul și varianta închirierii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

Bloggerița s-a plâns pe rețelele sociale că mutarea a fost un proces foarte solicitant pentru familia ei.

„A fost foarte greu să mobilezi şapte dormitoare şi un living şi încă nu am terminat. Mai sunt mici detalii de pus la punct şi ne dorim să avem o casă frumoasă, un cămin în care copiii să fie fericiţi şi noi pe lângă ei. Noi avem casa aceasta, o avem disponibilă pentru vânzare sau pentru închiriere. E o casă superbă, dar a devenit o casă neîncăpătoare pentru noi, asta dacă ne întrebaţi care este motivul pentru care plecăm. Acum plâng, pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu şi emoţional, dar sunt convinsă că o să ne acomodăm destul de bine şi în noua locaţie”, a dezvăluit Anca Serea.

Fotografii: @anca_sina_serea

Vezi și VIDEO: Anca Serea și Adi Sînă și-au botezat al șaselea copil

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni