Anca Dumitra, surprinsă de fotografii din copilărie 

La Măruță, Anca Dumitra a venit relaxată și...nebronzată - pentru că nu o "colorează" niciodată soarele - dintr-o vacanță pe litoral cu prietenele și colegele din Las Fierbinți.

Cu umor, Măruță a anunțat-o: "eu am poze cu tine, darr niciodată nu mă așteptam să fii topless" și, tot amuzată, Anca a spus că vrea să vadă fotografiile, deși nu știe despre ce e vorba: "eu sunt curajoasă de felul meu".  În realitate, Măruță a arătat poze de pe plajă cu Anca mică, alături de părinți și de frate, dar și de o altă familie pe care a cunoscut-o pe litoral. Cu drag, Anca și-a amintit de vacanțele la mare, dar și de cele la bunici, pe are le-a iubit foarte mult. 
 
În copilărie însă a luat naștere una dintre cele mai mari frici ale sale, cea de apă. Fratele ei a vrut să facă o glumă, dar în schimb a făcut-o să se teamă de înot toată viața. 

„Mi-aduc aminte de momentul în care m-a tras frate-miu și m-a băgat sub apă. Și am dezvoltat frica asta acută și eu care m-am străduit ani de zile să învăț să înot și nici acum nu mă descurc foarte bine. În primă fază, îmi vine treaba asta în cap. Momentul ăsta îl simt și acum. Acum mă descurc în apă, să zicem." 

 




 








FOTO: ANCA DUMITRA INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni