• Emisiuni
  • La Măruță
  • Anca Dumitra s-a căsătorit in secret. Detalii despre soțul austriac și cununia civilă

Anca Dumitra s-a căsătorit in secret. Detalii despre soțul austriac și cununia civilă

Cătălin Măruță a revenit în sfârșit în rolul de moderator, după repausul luat în urma operației suferite la picior, iar primul invitat a fost actrița Anca Dumitra, care a vorbit despre cununia civilă.

17 decembrie a fost o zi importantă pentru Anca Dumitra, deoarece a a fost ziua în care i-a spus "Da" iubitului austriac. Devenită Anca Dumitra Spendier, actrița i-a oferit lui Cătălin câteva detalii despre relația sa, cum și-a cunoscut soțul, dar și cum a decurs cununia civilă, care a avut loc în România.

"A fost cu peripeții. Nu am știut decât pe data de 16 decembrie dacă se va întâmplă sau nu. Pentru că într-adevăr, când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, da, sunt anumite acte care trebuiesc puse la punct foarte bine", a povestit Anca Dumitra.

Discretă, actrița nu a vrut să devaluie unde și-a întâlnit soțul, însă a recunoscut că s-au întâlnit în România, iar atracția dintre a fost evidentă încă de la început:

"Ne-am întâlnit în România, în sectorul 1, departe de casă și am vrut să ne căsătorim la sectorul 3 și acolo au fost câteva dificultăți (...) "A fost foarte natural, s-a întâmplat firesc (...). E un bărbat pe care îl admir și este important asta".

În ceea ce privește cununia civilă, Anca Dumitra a povestit cu zâmbetul pe buze că totul a decurs așa cum și-a dorit, iar vremea a fost de partea lor:

"A fost foarte frumos, una peste alta, și stiu că mi-ai urat să fie o zi cu soare și a fost o zi cu soare (...). A fost foarte restrâns, căci a fost familia mea, familia lui (...) Părinții lui nu vorbesc romana, dar el da.

"Frumos a fost când tata a început să tină un discurs foarte frumos și emoționant (...) și tata a început, a citit frumos, nici n-a început că mie deja mi-au dat lacrimile, Marina (cumnata) nu înțelegea. Și automat am început toți să plângem, ei fară să înțeleagă nicio secundă, de fapt,  ce spunea tata, dar absolut toată lumea ne-am emoționat așa tare, astfel nu e necesar uneori să te înțelegi așa verbal. Emoția trece dincolo".

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni