Anastasia Lazariuc, toate secretele dezvăluite în cartea ei

Viața Anastasiei Lazariuc poate fi oricând scenariu de film, dar este deocamdată într-o carte. 

”Privighetoarea din vis” este volumul scris de autoarea Elena Răileanu despre viața și activitatea artistică a artistei de peste Prut.

"La Măruță" Anastasia Lazariuc a povestit despre volumul care dezvăluie multe secrete din trecutul ei, inclusiv povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Gheorghe Crigănuță, tatăl Ilenei Lazariuc. În plus, frumoasa cântăreață a povestt despre fiica și despre nepoții ei, care la 14 ani sunt chiar mai înalți decât ea.

Vedeți un interviu special și emoționant în video-ul atașat acestui material 

Iată câteva fragmente din carte:

"Într-o zi, după lecții, pe când Nastea (alint de la Anastasia) luase căldarea cu apă ca să-și îndeplinească munca, cineva o ajunse din urmă și apucă de căldare. Ea s-a întors brusc și când a văzut cine-i, mai n-a scăpat căldarea din mână. Era Ghiță Crigănuță, cel mai frumos și cel mai deștept băiat din școală, care învăța în clasa paralelă. Ghiță îi luă căldarea cu apă și o duse spre clasa unde urma să facă curățenie Nastea. Fata și-a dat seama că băiatul știa despre munca ei.”

"De atunci, Ghiță a ajutat-o mereu, iar între timp au aflat și prietenele ei și au fost lângă ea, o ajutau la treabă, ca și Ghiță. Când au venit primii bani, Anastasia i-a dat mamei. Pentru prima dată de la moartea tatălui, mama Anastasiei a plâns de bucurie (...) Cu timpul, artista și-a dat seama că prezența lui Ghiță o face fericită. Mergeau împreună la școală, la întoarcere, la fel. Mama ei a observat că băiatul se cam învârte pe lângă poarta lor. Nastea și Ghiță erau mereu în gura satului. Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca. Așa o frumusețe de flăcău ca Ghiță Crigănuță și o fată ca Nastea Lazariuc, frumoasă, talentată și cumsecade nu puteau să nu fie luați în seamă de săteni. Ei erau un fel de Romeo și Julieta ai Băcioiului, pe care dragostea i-a unit de când erau copii. Își trăiau povestea lor de dragoste cu toată pasiunea caracteristică tinereții.”


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni