• PRO TV
  • Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap de un bărbat din cercuri înalte. „Mă așteaptă până divorțez”

Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap de un bărbat din cercuri înalte. „Mă așteaptă până divorțez”

Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap de un bărbat din cercuri înalte. „Mă așteaptă până divorțez”

Anamaria Prodan a dat ura pentru Reghe pe dragostea pentru un bărbat mosterios, „dintr-o altă lume”. Impresara de fotbal a dezvăluit că iubește din nou, iar cel care i-a cucerit inima e dispus să o aștepte până finalizează divorțul.

Anamaria Prodan face pași importanți spre vindecare intrerioară, după ce a făcut scandal public cu fostul soț. Vedeta a mărturisit că îi „place foarte tare cineva”, explicând că este vorba de „un bărbat dintr-o altă lume, o lume foarte sus”.

Îmi place foarte tare cineva. Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț sau iubit, dacă nu-mi iubește copiii... n-are nicio șansă”, spune Anamaria Prodan în promo-ul podcastului Fiță cu Adiță. Epidodul va fi live pe YouTube vineri.

Impresara a dezvăluit că acest bărbat, despre care a dat de înțeles că provine din lumea arabă, este dispus să o aștepte până finalizează divorțull de actualul soț.

Este prima dată când Anamaria Prodan (49 de ani) dă detalii despre o posibilă relație cu alt bărbat, după eșecul mariajului ei. Până acum, impresara a fost „cuplată” de media cu diverși bărbați din anturajul ei, zvonuri dezmințite de vedetă.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni