• PRO TV
  • Ana Morodan: “Am crezut că nu mai apuc 2019, am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze”

Ana Morodan: “Am crezut că nu mai apuc 2019, am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze”

Ana Morodan: “Am crezut că nu mai apuc 2019, am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze”

Are o imagine cel puțin îndrăzneață în online, pentru mulți controversată, pentru alții curajoasă și chiar inspirațională. Cu toate acestea, Ana Morodan are o poveste de viață cu evenimente după care s-ar putea face un film. Sau măcar un episod interesant dintr-un serial care vorbește despre viața, așa cum e ea: cu de toate. 

E o femeie de succes, interesantă, frumoasă, dar și sensibilă. La “Vorbește lumea”, Ana și-a deschis sufletul așa cum nu a mai făcut-o până acum și și-a spus povestea, în speranța că îi va inspira și pe alții care trec prin momente grele, de anxietate sau depresie.
 
După ce mama i-a fost diagnosticată cu cancer la 8 organe,  iar într-o săptămână i-au murit tatăl, bunica și bunicul, aceasta a fost diagnosticată cu burnout, a dezvoltat anxietate severă și depresie moderată. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan) pe

Ana Morodan și-a deschis sufletul:

"Mi s-au încleștat mâinile și simțeam că dacă corpul meu se duce la un cuțit.... l-am sunat colegul meu cu bărbia, că nu puteam să îmi mișc mâinile."

„M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva. Toate aceste lucruri mici, cosmetică, unghii, pe care am început să le fac (…) plecam cu senzația că am făcut ceva pentru mine. Am înțeles că nu îmi ridică nimeni statuie. Nu moare nimeni dacă nu pot să fac campania asta. Am un motto (…) eu n-am ajuns până aici doar ca să ajung până aici. Am două variante: ori mă ridic, ori s-a terminat povestea. Și n-am muncit atât doar ca să se termine povestea…

A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am crezut că nu mai apuc 2019, am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus. Foarte mulți tineri se confruntă cu asta și e important să le spunem că toți trăim așa ceva, la un moment dat sau altul și că se poate ieși din ea”

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREG INTERVIUL CU ANA MORODAN:





FOTO: INSTAGRAM ANA MORODAN

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni