• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ana Maria Brânză, surpriză după ce s-a retras din sport! S-a emoționat până și Măruță 

Ana Maria Brânză, surpriză după ce s-a retras din sport! S-a emoționat până și Măruță 

După retragerea din sport, Ana-Maria Brânză a avut parte de o surpriză care l-a emoționat până și pe Măruță.   

Mai precis, deși are probleme grave de sănătate și nu a putut transmite altfel un mesaj, antrenorul Dan Podeanu i-a scris sportivei rânduri emoționante. Pe antrenor, Ana-Maria Brânză îl numește "creatorul sportivului Ana-Maria". Despre retragere, sportiva mai spune:
 
"A fost o decizie asumată, încă nu îmi e greu, nu a trecut foarte mult timp, încă nu pot să realizez ce am făcut. Mi-au scris foste colege și foste adversare când m-am retras. Nu mă așteptam. Acum am fost foarte sinceră cu mine și am pus plusuri și minusuri să văd de ce aș continua, am înțeles că trebuie să îmi pun acea motivație în slujba  a altceva. Am făcut sport toată viața mea, dar nu am simțit că muncesc o zi în viața mea. Am primt acum o ofertă de job."



Ana Maria Brânză a anunţat că se retrage la doar o săptămână după ce a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii, pentru a cincea oară.

Sportiva de 37 de ani a scris pe rețelele de socializare:
 
"Se pare că se încheie. Peste 20 de ani petrecuţi în sala de scrimă… A fost ultima competiţie (n.r. Cupa Mondială) pentru mine. 

Credeam că sunt pregătită pentru momentul ăsta, pentru că nu simt să merg mai departe. Asta a fost tot şi cumva cred că din copilărie mi-am promis că o să simt momentul în care să mă opresc.

E momentul. Acest moment a venit, ştiu treaba asta, nu mai am motivaţie să merg mai departe.

Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru sprijin, tuturor oamenilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, oamenii cu care am crescut, cu care am făcut echipă, începând de la federaţie, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, COSR, toţi oamenii care au fost implicaţi în povestea asta şi sper să scriem poveşti frumoase pentru sportivii români. 

Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc, mai ales vouă care sunteţi pe social media şi aţi fost alături de mine, atunci când s-a terminat cu medalie, dar mai ales atunci când am dat nuca-n perete, de la începutul competiţiei.

Sper să rămâneţi alături de mine, pentru că s-a încheiat un capitol din viaţa mea, dar cu siguranţă vor urma alte surprize. Mă duc să termin de plâns."

FOTO: ANA-MARIA BRÂNZĂ INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni