• PRO TV
  • Ana Dobrovie, despre experiența Survivor: „Publicul m-a taxat din cauza implatului meu mamar”

Ana Dobrovie, despre experiența Survivor: „Publicul m-a taxat din cauza implatului meu mamar”

Ana Dobrovie, concurenta proaspăt eliminată de la Survivor, a sosit în țară vineri, 11 februarie. Războinica a vorbit în cadrul emisiunii „La Măruță” despre experieța ei din jungla Dominicană, dar mai mult de atât, Ana a mărturisit și motivul pentru care crede că publicul a ales-o pentru eliminare după doar patru săptămâni de joc.

Mă simt foarte fericită că am revenit acasă. Îmi pare rău că am plecat de la Survivor, puteam să fac mai multe, mă vedeam câștigătoare, însă sunt foarte fericită că m-am reîntors acasă pentru că mi-era foarte dor de copilul meu. (...) Cel mai greu în această competiție a fost dorul de casă, mai ales că sunt mamă. E foarte greu să stai departe  de cei dragi. (...) Mi-am găsit copilul foarte schimbat. În bine! Se joacă și mai mult, vorbește și mai mult. Mă bucur enorm”, a spus concurenta emoționată.
 
Mă doare să văd și să aflu acum că eu am fost considerată ca fiind cea mai slabă punct de vedere sportiv. Într-adevăr eram lentă pe traseu.

(...) Lumea m-a taxat pentru că fiind olteancă am țint să fac un pic mai multă de ordine printre concurenți, dar uite că m-au decapitat! Cu siguranță dacă mai rămâneam în competiție puteam deveni mai bună. Aveam multe de arătat. Așa cum am mai zis puteam deveni câștigătoare
”, a mai ținut să explice concurenta în vârstă de 30 de ani.

Ana a mai mărturist că cel mai bine s-a înțeles cu Blaze, dar într-o oarecare măsură și cu ceilalți concurenți. „În afara certurilor noastre, până la urmă m-am înțeles cu toți (...) Până la urmă suntem oameni cu toții. Eu sunt genul de persoană care mă aprind, apoi uit de certuri și las răutatea deoparte. Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari, însă din ce am citit acum pe internet lumea s-a luat mai mult de mine din cauza aspectului meu fizic, adică a implatului meu mamar. Pentru multă lume aceste operații sunt un subiect tabu. (...) Mă așteptam să fie greu, dar nu chiar atât de greu. (...) Zi de zi mi-era tot mai greu. Foametea, frigul... Toate m-au făcut să-mi fie greu”, a mărturist în platoul emisiunii, Ana Dobrovie.
 
Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni