Ana Baniciu se mărită. Ce spune despre iubitul cu 14 ani mai mare?

Ana Baniciu a venit la provocarea sosurilor picante a lui Măruță, dar înainte a vorbit despre...viața ei picantă. 

Artista, în vârstă de 29 de ani,  a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edi Kovaks, în vârstă de 43 de ani. Acesta lucrează în domeniul Horeca, are mai multe restaurante, inclusiv pe malul mării, iar Ana spune despre el:

"E extraordinar iubitul meu! E super băiat!(...) Cum ne-am cunoscut? Mi-a dat COVID! (...) O să mă cheme Kovaks. Se citește Covaci. Când l-a cunoscut tata, a zis....aaa, ok. (Mircea Baniciu și Nicu Covaci au fost certați mulți ani n.a)"


 

Ana a mai povestit cum a evoluat relația până la cererea în căsătorie:

 „I-am zis, dacă tot mi-ai dat Covid, te rog să te ocupi acum. De atunci la mine a rămas. Edi m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, când eram bolnavă, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat! Este primul bărbat pe care l-am dus la tata acasă. Nu a mai trecut nimeni prin treaba asta pentru că mi s-a părut că nu e ceva atât de serios. N-am vrut să-i dezamăgesc, în contextul în care azi e, mâine nu e. Cu Edi m-am dus cu toată încrederea pentru că am știut că eu cu el vreau să-mi continui viața. Tata nu se bagă în relațiile mele, mă lasă pe mine să iau decizii așa cum consider! (...) Nuntă nu facem până când pandemia nu se va încheia. Când se va încheia atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste Covid! Poate apare copilul înainte de nuntă...eu așa cred!”, a spus Ana Baniciu pentru Click.

FOTO: ANA BANICIU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni