• PRO TV
  • Amber Heard, la vânătoare de chilipiruri în magazinul de haine. Cum a fost surprinsă actrița

Amber Heard, la vânătoare de chilipiruri în magazinul de haine. Cum a fost surprinsă actrița

Amber Heard, la vânătoare de chilipiruri în magazinul de haine. Cum a fost surprinsă actrița

Amber Heard o duce greu cu banii de când a pierdut procesul de defăimare intentat de Johnny Depp. Actrița de 36 de ani a fost surprinsă la raionul de haine al unui magazin cu articole la preț redus, obicei rar întâlnit la celebritățile cu salarii de milioane de dolari.

Procesul de defăimare intentat de fostul soț a afectat-o considerabil pe Amber Heard, care a recunoscut că nu-și permite să plătească despăgubirile de milioane de dolari stabilite de instanță. Actrița a fost filmată la cumpărături, într-un magazin din New York cu articole vestimentare la preț redus.

Fosta soție a lui Johnny Depp părea preocupată de chilipirurile disponibile într-unul din cele 1.000 de magazine ale retailerului TJ Maxx.

Un client aflat în magazin a făcut descoperirea surprinzătoare cu o zi înainte de dezvăluirile pe care actița le-a făcut în interviul acordat NBC News. Vezi VIDEO mai jos!


 


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Amber Heard e cam strâmtorată și trebuie să-i achite lui Johnny Depp suma de 10,35 milioane de dolari, daune morale și materiale pentru articolul calomnios din Washington Post.

Deși s-a declarat încântat de rezultatul procesului, Johnny Depp a dat de înțeles că ar putea renunța la despăgubirile care i se cuvin, în urma deciziei juraților.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Manuel Riva - Românul din „Top 100 Billboard”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni