• PRO TV
  • Alina Vidican se căsătorește peste 3 zile cu pilotul Claude Senhoreti. Ce condiție le-a pus invitaților

Alina Vidican se căsătorește peste 3 zile cu pilotul Claude Senhoreti. Ce condiție le-a pus invitaților

Alina Vidican se căsătorește peste 3 zile cu pilotul Claude Senhoreti. Ce condiție le-a pus invitaților

Nunta dintre modelul Alina Vidican (37 de ani) și pilotul Claude Senhoreti (46 de ani) va avea loc joi, 26 august, într-un local exclusivis din Boca Raton, South Florida (SUA). Fosta doamnă Borcea și-a planificat o nuntă de vis și are o condiție importantă pentru invitați.  

După divorţul răsunător din România cu cunoscutul afacerist Cristi Borcea, Alina s-a mutat în SUA. Acolo și-a găsit fericirea în brațele lui Claude Senhoreti, un milionar brazilian. Cei doi s-au logodit în 26 aprilie, după o relație de patru ani. 

După ce Claude a dezvăluit că nunta lor va avea loc pe 26 august, iată că înainte de marele eveniment au ieșit la iveală și alte detalii. Nunta dintre Alina Vidican şi Claude Senhoreti va avea loc la ”The Addison”, una dintre cele mai frumoase săli de evenimente din Boca Raton, South Florida. Din cauza pandemiei, petrecerea va dura de la 6 PM până la 12 AM, scrie okmagazine.ro, care citează WOW Biz.

Invitaţilor de la nuntă  li s-a cerut un dress code:  black tie, ceea ce înseamnă că bărbații trebuie să poarte costum negru cu papion. Iar în ce le privește pe doamne, acestea trebuie să poarte rochii lungi, dintr-o țesătură potrivită pentru seară, cum ar fi catifea, șifon, mătase sau dantelă. Sunt preferate culorile închise și nu este acceptată culoarea albă. 
 

Alina și Claude nu își doresc dar ”la masă”, în schimb s-au creat trei conturi speciale unde invitații pot dona bani înainte sau în timpul evenimentului. 

Claude Senhoreti este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele. Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Alina Vidican are doi copii, Alex și Gloria, din căsnicia cu Cristi Borcea. La rândul său, Claude a fost și el căsătorit și are tot doi copii: Pedro (20 de ani) și Filipe (22 de ani).


Sursă foto: Instagram/ The Addison, Facebook/ Claude Senhoreti

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni