Alina Radi a vorbit despre experiența Survivor România 2023

Alina Radi a fost una dintre concurentele din echipa Războinicilor care a primit zeci de cuvinte de laudă din partea telespectatorilor. Cu toate că nu a stat foarte mult în Jungla Dominicană, aceasta a reușit să atragă simpatia publicului, care abia așteaptă să o vadă și în alte proiecte. Recent, ea a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre întreaga experiență Survivor România. 

Alina Radi, prezentă în emisiunea „La Măruță” a recunoscut că experiența Junglei Dominicane a fost una extrem de tumultoasă. Deși inițial nu s-a gândit că lipsa hranei îi va îngreuna timpul petrecut în Republica Dominicană, ulterior a realizat că este foarte greu să stai câteva săptămâni fără să mănânci tot ce îți dorești:

„Sincer, pentru mine, când am plecat am zis că cea mai mică problemă la mine e mâncarea, că n-am nicio problemă dacă nu mănânc. Asta au fost primele zile, după mi-am dat seama că e problemă gravă. Mi-a fost foarte greu. Mă așteptam și cu siguranță cred că aș fi rezistat mult mai mult dacă puteam să merg de la început.Mergând de la început cred că aș fi avut o altă motivație. Am câștigat prieteni, nu colegi, minunați, oameni extraordinari. Cea mai frumoasă experiență din viața mea, unică, și sunt recunoscătoare pentru ce am trăit acolo”, a spus Alina Radi.

Deși niciun concurent nu a vorbit despre banii câștigați la Survivor, Cătălin Măruță a fost curios să afle dacă Alina Radi a primit suficienți bani încât să se simtă mulțumită de cele trei săptămâni petrecute în competiție. Aceasta a oferit un răspuns evaziv:

Foarte frumos. Ai câștigat bine? Sunt curios și de asta, nimeni nu vorbește. A fost bine și pe latura asta financiară?”, iar ea a răspuns, fără să dea însă vreo sumă exactă: „E bine, e bine!”.

În timpul petrecut la Survivor România 2023, Alina Radi a avut și un conflict cu Kamara, concurent despre care spune că se victimizează prea mult:

„El din povestea asta a făcut un caz social. Are suficiente realizări în viață cu care să se facă remarcat și pe care să insiste. Adică, vrei să câștigi o competiție, ai nevoie de bani pentru copilul tău, toată stima pentru cât se zbate pentru copil. Dar nu trebuie să-ți dărâmi echipa psihic”, a încheiat fosta Războinică.

Sursă foto: Alina Radi/Facebook

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni