• PRO TV
  • Alexia Talavutis lansează single-ul #Aromáta cu un clip care duce mai departe mesajul de bucurie al artistei

Alexia Talavutis lansează single-ul #Aromáta cu un clip care duce mai departe mesajul de bucurie al artistei

Alexia Talavutis lansează single-ul #Aromáta cu un clip care duce mai departe mesajul de bucurie al artistei

#Aromáta este al doilea single al Alexiei Talavutis, artista care încă de la debutul ei în toamna anului trecut și-a propus să conecteze lumea la universul ei plin de veselie și culori.

Rareori putem gândi bucuria în afara iubirii, așa că acest nou capitol din lumea Alexiei este o declarație universală de iubire, în care toți ne regăsim.

“Întotdeauna am crezut că nu ai nevoie de condiții că să iubești. Sigur că atunci când ne îndrăgostim, simțim cum ne sare inima din piept, avem motive și forță să mutăm munții din loc, să dăm alt sens vieții și să rescriem harta experienței noastre. Dar mai cred și că iubirea există ușor și simplu în noi și tot de noi ține să o regăsim în fiecare zi, să ne trezim dimineață cu zâmbet în loc de încrâncenare, să apăsăm butonul de iubire și să simțim aromă bucuriei.



Asta am vrut să le spun oamenilor cu piesa asta: e minunat să fim îndrăgostiți și e extraordinar să iubim pur și simplu, fără limite, fără restricții, fără condiții. Asta e și motivul pentru care am ales să mă joc cu numele și pronunția piesei – pentru că iubirea poate fi oricum și oriunde, în funcție de noi și de percepția noastră”
, mărturisește Alexia.

Produsă în studioul MattMan Music alături de Matteo, Diana și Jonny, piesa lansată de artistă își menține sound-ul și feel-ul pop dance.

În videoclipul regizat de SAN, o descoperim pe Alexia explorandu-și pasiunea pentru dans, pentru care a gândit și realizat ea însăși coregrafia. Intenția principala a clipului a fost că totul să se închege spontan din universul sau personal și familiar: mesajul piesei, dansul, rozul, discoball-ul și chiar și Miu, motanul Alexiei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni