• PRO TV
  • Alexandra Stan, topless pe litoralul românesc! Imaginile cu artista la plajă au ajuns pe internet

Alexandra Stan, topless pe litoralul românesc! Imaginile cu artista la plajă au ajuns pe internet

Alexandra Stan, topless pe litoralul românesc! Imaginile cu artista la plajă au ajuns pe internet

Prezentă de câteva luni în topurile musicale cu piesa „Obsesii”, Alexandra Stan pare că trăiește viața din plin și reușește să își surprindă de fiecare dată fanii cu câte un filmuleț incendiar postat pe Instagram.

O persoană foarte activă în mediul online, celebra cântăreață a demonstrat, nu doar o dată, că este lipsită de inhibiții, iar la finalul anului trecut a postat din greșeală pe internet, după cum afirmă chia rea, un clip video în care apare goală complet și dansează lasciv, în unele momente fiind chiar și cu pisica ei în brațe.

De atunci, Alexandra Stan a mai postat pe Instagram, atât la story, cât și în feed, imagini și filmulețe în care este mai mult goală, decât îmbrăcată, recunoscând că acum postează în mod voit, nu din greșeală, deoarece este mândră de felul în care arată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Și, ținând cont că a venit vara și avem parte doar de zile însorite, chiar caniculare, artista originară din Constanța profită din plin de razele soarelui și merge foarte des la malul mării. În ultimele zile, Alexandra Stan chiar a postat pe Instagram mai multe filmulețe în care apare pe plajă, în timp ce face topless, pentru a se bronza uniform.

Din păcate pentru vedetă, în unele cadre a lăsat să se vadă prea mult, deoarece își acoperă doar un sân cu mâna, în timp ce altul poate fi văzut de fani.

foto: Instagram Alexandra Stan

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni