• PRO TV
  • Alexandra Stan, noi dezvăluiri incendiare: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan, noi dezvăluiri incendiare: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan, noi dezvăluiri incendiare: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

În toamna anului trecut, imediat după ce a participat la Masked Singer România, Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a făcut mai multe declarații de-a dreptul incendiare.

Frumoasa cântăreață a fost supusă testului cu sosurile iuți, iar una dintre întrebări a fost „Cine din showbiz-ul românesc ți-a făcut avansuri și presa nu a aflat?”. Răspunsul artistei a venit imediat: „Adriana Rusu. S-a dat într-o seară la mine, când veneam din club, și i-am zis: «Gogoașă, ce faci?». Așa-i zic eu, Gogoașă”.

Apoi, Alexandra Stan a afirmat că i-ar plăcea să aibă o aventură cu Antonia. Întrebarea a fost „Cu ce femeie din showbiz-ul românesc ai dori să ai o aventură, dacă ai fi sigură că nu s-ar afla?”, iar răspunsul: „Citește cu voce tare. Antonia. Bună, Antonia”!

Acum, la aproximativ cinci luni de la acele declarații, vedeta a fost prezentă în platoul unei alte emisiuni mondene, acolo unde a dezvăluit că este bisexuală!

„Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. Mi-a plăcut să experimentez. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere”, a spus Alexandra Stan.

foto: Instagram Alexandra Stan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni