Alexandra Stan intră în bucătăria MasterChef! La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată

29 Octombrie 2019, 14:48


	Alexandra Stan intră în bucătăria MasterChef! La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, MasterChef,
Autor: Alexandru Irimia

În această seară, în timp ce câștigătorii probelor de luni îi vor privi de la balcon pe colegii lor, ceilalți 6 concurenți vor lupta pentru evitarea eliminării din competiție: ”Unde e mai bine decât la balcon alături de partenerul meu, Ionuț?”, va declara Dilly Chilly la începutul serii.

Proba de eliminare va începe cu o mare surpriză: Alexandra Stan va veni în bucătăria MasterChef și îi va provoca pe concurenți să gătească mâncarea ei preferată, care i-a fost inițial gătită de bunica ei: ”Mă emoționez foarte tare când aud că rețeta e de la bunica.. pentru mine, bunica mea înseamnă foarte mult”, va spune Diana Ungureanu. 

Doi dintre concurenți vor reuși să o impresioneze pe artistă și să se alăture celor aflați la balcon, în timp ce ceilalți 4 vor fi nevoiți să descopere o nouă probă extrem de dificilă și să lupte până în ultimă secundă pentru a nu pleca acasă.

Cine va reuși să scape de emoția eliminării și cine va părăsi competiția, ratând ocazia de a câștiga marele premiu și titlul de MasterChef, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

MasterChef - Gătește fără egal!
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO