• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alex Delea, despre Dan Ursa, La Măruță: "El a intrat mai rotund, mai dolofan. I-am zis că tu o să fii o surpriză"

Alex Delea, despre Dan Ursa, La Măruță: "El a intrat mai rotund, mai dolofan. I-am zis că tu o să fii o surpriză"

La Măruță, Alex Delea a vorbit cu admirație despre câștigătorul acestui sezon.

Mai mult, a spus direct că, cel mai probabil, foarte mulți nu i-au dat șanse din cauza kilogramelor în plus. A subliniat însă că, după ce a pierdut surplusul de greutate, concurentul s-a făcut remarcat cu totul și a ajuns până la victorie.

"Nu știu dacă la mine au ieșit în stradă, dar măcar au intrat în casă să mă vadă când am câștigat eu. (...) Când am fost acolo, am vorbit cu toți și le-am ridicat moralul. Lui Dan i-am zis că vezi că te iubește toată România, toată lumea. Nu m-ar fi crezut daca i-aș fi spus că la un episod a umplut o stradă la el. (...) Nu mă credea. (...) El a intrat mai rotund, mai dolofan. I-am zis că tu o să fii o surpriză. După o lună, două, trei, pierzi kilograme și devii fantastic! Fantastic, ce a făcut omul ăsta!"

Câștigătorul Survivor România 2022 a povestit și pe rețelele de socializare cum a trăit fiala din 2023:

„Acum că mă uit la finala Survivor nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul pentru noi, pentru cei de acasă. Acolo, credeți-mă din suflet, că nu trece timpul. 5 luni acasă sunt echivalentul a 5 ani acasă. Acolo nu ai ocupație, nu ai telefon, nu știi nimic, nu știi cât este ceasul.. este ireal cât de repede a trecut timpul. (...) Acolo trece timpul foarte greu. Stă în loc. Vor fi șocați când o să vadă ce este acasă.”

„Sfârșit de sezon Survivor 2023. Câștigător: Dan Ursa. Wow! Ce surpriză de om, ce spectacol de om! Incredibil! Și totodată sunt deschise înscrierile pentru sezonul 2024. Și dacă nici acum nu v-ați dat seama că oricine poate să meargă la Survivor și orice persoană ar putea câștiga competiția asta: a fost Dănuț grăsuț și a câștigat Survivor România. Abilități extraordinare, tot ce vreți voi la omul ăsta. Dane, ești tare! Bravo!”

Vedeți în Galeria Foto imagini cu cei doi, Alex Delea și Dan Ursa


FOTO: INSTAGRAM ALEX DELEA/ INSTAGRAM DAN URSA/ CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ/ CAPTURĂ SURVIVOR 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni