• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alex Bogdan și Horia Brenciu, detectivii de la Masked Singer, au făcut spectacol în platoul La Măruță!

Alex Bogdan și Horia Brenciu, detectivii de la Masked Singer, au făcut spectacol în platoul La Măruță!

Joi, 9 septembrie, de la ora 21.30 va începe un nou sezon Masked Singer, ocazie cu care doi dintre detectivii emisiunii au fost invitați în platoul La Măruță. Alex Bogdan și Horia Brenciu au debordat de energie și au vorbit cu entuziasm despre show.  

Horia Brenciu și Alex Bogdan sunt doar doi dintre detectivii care au sarcina dificilă de a ghici persoana care se ascunde în spatele costumelor minuțios lucrate de la Masked Singer. Ajunși în emisiunea La Măruță, ei au dezvăluit câteva informații despre show-ul din care fac parte. 

"La Masked Singer îl veți vedea pe Alex Bogdan, actor, interpret. Alături de el va fi Michela Radulesco, este o franțuzoiacă, trăiește la Monaco și mai este și INNA, iar prezentator este Pavel Bartoș. Pe parcursul emisiei s-a îndrăgostit atât de mult de măști încât a început să le pupe să le îmbrățișeze și bineînțeles să ne încânte cu descrierile lui speciale"
, a povestit Horia Brenciu.

Cei doi detectivi au jucat un mic joculeț alături de Cătălin Măruță. Au primit o serie de indicii despre vedete, iar ei au trebuit să ghicească persoana despre care este vorba. "A pozat nud, este de origine evreiască, are trei copii și nu a fost niciodată însurat", așa a sunat unul dintre indiciile care le-a oferit bătăi de cap lui Horia și Alex Bogdan.

Vezi momentul integral în clipul video de mai sus

Horia Brenciu și Alex Bogdan, provocarea detectivilor - ,,Masked Singer România" sezonul 2, în seara asta, la 21:30

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni