• PRO TV
  • Alex Bodi, prima reacție după ce a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce a spus bărbatul

Alex Bodi, prima reacție după ce a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce a spus bărbatul

Alex Bodi, prima reacție după ce a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce a spus bărbatul

Săptămâna trecută, jurnaliștii de la Cancan au postat pe internet o filmare în care Bianca Drăgușanu apare cu fața tumefiată, sursa citată afirmând că vedeta ar fi fost agresată de Alex Bodi, partenerul ei.

Potrivit celor de la Cancan, Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu timp de cinci ore, după ce ar fi avut o discuție în contradictoriu. Chiar dacă niciuna dintre cele două persoane nu a confirmat sau infirmat incidentul, celebra blondă a spus pe Instagram, imediat după ce filmulețul a apărut pe internet, că va face un anunț important.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine, pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, la story.

După aceste declarații, vedeta nu a mai vorbit deloc despre incidentul semnalat de Cancan, însă partenerul ei, Alex Bodi, a fost contactat de jurnaliștii de la Fanatik și întrebat dacă știrea apărută este reală.

Bărbatul nu a vrut să ofere detalii și s-a limitat la a spune: „Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni