• PRO TV
  • Alanis Morissette a dezvăluit că a fost violată în adolescență: “Mi-au trebuit ani întregi de terapie”

Alanis Morissette a dezvăluit că a fost violată în adolescență: “Mi-au trebuit ani întregi de terapie”

Alanis Morissette a dezvăluit că a fost violată în adolescență: “Mi-au trebuit ani întregi de terapie”

Dezvăluire cutremurătoare făcută de Alanis Morissette. Cunoscuta artista a oferit un interviu în cadrul documentarului Jagged, care va fi lansat de HBO, în care a mărturisit că-n adolescență a fost violată de mai mulți bărbați. 

Episodul care a lăsat râni adânci în sufletul cântăreței s-a întâmplat când ea avea 15 ani. “Mi-au trebuit ani întregi de terapie doar ca să realizez că eu am fost o victimă. Spuneam mereu că-mi dau consimțământul, iar apoi îmi aminteam Hei, tu ai 15 ani, nu ai consimțământ la 15 ani. Acum îmi spun: Da, toți sunt pedofili. A fost viol ce s-a întâmplat acolo”, spune Alanis în cadrul documentarului. 

Documentarul va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto. Alanis nu a dezvăluit identitatea agresorilor. Artista a declarat că le-a povestit unor persoane ce a pățit, însă aceștia nu au ajutat-o în niciun fel. Din motive necunoscute, Alanis nu va participa la premiera documentarului, scrie Daily Mail

Alanis Morissette (47 de ani) este deținătoarea a 7 premii Grammy și a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume. 

Artista din Canada este căsătorită din 2010 cu cântărețul Souleye. Cuplul are trei copii: Onyx Solace, Winter Mercy și Ever Imre. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni