• PRO TV
  • Afaceristul Droopy a organizat o petrecere tematică gipsy, de sute de mii de euro

Afaceristul Droopy a organizat o petrecere tematică gipsy, de sute de mii de euro

Afaceristul Droopy a organizat o petrecere tematică gipsy, de sute de mii de euro

Afaceristul Droopy și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit. Iată ce vedete au participat la petrecerea cu tematică gipsy, de sute de mii de euro!

Ionuț Marinescu, sau Droopy așa cum este cunoscut, este un afacerist român care a împlinit recent 44 de ani, ocazie care a fost marcată cu o petrecere fastuoasă, în stil gipsy. Evenimentul s-a petrecut într-o locație de lux din nordul Capitalei, la care a participat numai spuma mondenă. 

Sărbătoritul pare să aibă o pasiune pentru cultura rromă, lucru care l-a determinat să transforme un înteg local din Herăstrău într-o adevărată mahala. La petrecere nu au putut lipsi nici actorii din serialele celebre țigănești precum „Inima de țigan” sau „Șatra”, care au dansat copios pe muzica lăutărească. Carmen Tănase a avut chiar un moment comic, în care a interpretat-o pe Flăcărica.

Atmosfera a fost întreținută de artiști celebri din industria muzicală, printre care Loredana Groza, Damian Drăghici, Jador, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Nicu Paleru și Adi de la Vâlcea. Codin Maticiuc a declarat pentru „La Măruță” că un moment atistic, care a durat mai puțin de 10 minute, a costat suma impresionantă de 60.000 de euro. 

Petrecerea a fost una de intrat în istorie din cauza celebrităților care au fost prezente, dar și a detaliilor precum dansatoarele în fuste țigănești, șampania scumpă și preparatele fine. 

Droopy a purtat la aniversarea sa un costum Dolce&Gabbana, accesorizat cu un ceas în valoare de 70.000 de euro. Se presupune că petrecerea care a costat 200.000 de euro ar fi fost organizată de afacerist pentru a-și impresiona fosta iubită, Irina Cristescu, numită și ,,Prințesa Ochelarilor". 

„Astăzi nu există o femeie și sper să fie ultima ocazie! Oricine își dorește o familie și să trăiască o iubire exact așa ca în «Șatra», dar să se termine frumos! Ne trebuie curajul de a trăi emoția până la capăt, curajul de a-ți asuma un risc, asta face ca anumite relații să nu funcționeze!”, a declarant antreprenorul. 

Sursă foto: Captură ecran

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni