• PRO TV
  • Adriana Brumă, mama Otiliei, concurentă Survivor: “Aseară am plâns pentru Otilia. Nu e falsă”

Adriana Brumă, mama Otiliei, concurentă Survivor: “Aseară am plâns pentru Otilia. Nu e falsă”

În emisiunea de astăzi, “La Măruță”, telespectatorii au putut recapitula situația celei mai recente ediții Survivor România 2022, difuzată duminică, pe 6 februarie.

În speță, Războinicii s-au întrunit în consiliul de urgență și au avut parte de o decizie neașteptată. Angela Forero a fost eliminată din competiție pentru că Războinica s-a accindetat. „Pentru tine, Survivor se termină în această seară pe considerente medicale”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Apoi, Cătălin Măruță a discutat alături de Albert Oprea și Cristi Mitrea, foști concurenți Survivor România 2021, despre conflictul cu Emil Rengle și Otilia Bilionera. Cei doi s-ar certat la cuțite în timpul competiției din jungla dominicană. „Am fost băgată așa aiurea. Deci nici nu știe Rengle ce am… m-am dus acolo în față la fete și le-am spus, și acum mă bagă și pe mine. Eu nu m-am dus și i-am zis lui Cătălin: «dă-le, bate-le». Cum aș putea să zic așa ceva?”, a spus Otilia.

Motivul pentru care astăzi am spus ce am spus, crede-mă, foarte intenționat, ca să te simți, ca marea feministă a grupului, care n-ar vota nicio femeie este pentru că, ori de câte ori, după acel joc, s-a discutat despre femei ai fost prima care ai susținut că și-au cerut-o, că bravo, că așa e. Cum să ți-o ceri, când e un luptător la noi și așa mai departe? Ai fost cea mai mare susținătoare și pentru mine asta înseamnă falsitate”, a spus Emil Rengle.

Taci din gură că nu știi ce am vorbit. O să se vadă pe camere”, a spus concurenta din tabăra Faimoaselor. 

Taci din gură? Alo! Poate taci tu când vorbesc eu”, a ripostat Emil Rengle la Otilia.

Vorbind cu TJ Miles, Otilia a început să plângă: “Nu vreau, chiar nu mai vreau…”, iar concurentul a ținut să sublinieze: “Otilia, ai venit la Suvivor, nu?

Adriana Brumă, mama Otiliei a fost și ea în direct și a discutat, alături de cei prezenți în platou, că nu își vede fiica chiar atât de descurajată. “Pentru o persoană sensibilă așa cum este Otilia, cuvintele au o putere extraodinară de a răni. Conflictul cu Rengle sigur a deranjat-o. În primul rând că el nici n-a lăsat-o să își spună punctul de vedere. Adică, Otilia s-a dus la Cătălin Zmărăndescu să aplaneze situația, nicidecum să se ia de fete, așa cum susține Rengle. Aseară am plâns pentru Otilia”. 

Apoi, fostul Războinic, Albert Oprea a ținut să îi spună mamei Otiliei că o admiră pe fiica ei pentru că are “foarte mult bun-simț și pentru că este și frumușică”. “Îmi place evoluția ei și să fiu sincer nu aveam prea multe așteptări de la Otilia, dar acum mi se pare foarte ambițioasă și foarte potrivită show-ului. Ea chiar își dorește să fie aici”, a conchis fostul concurent Survivor.

O atacă foarte ușor înțepăturile acestea ale colegilor și nu pare să fie genul care să poată să țină în ea. Pare sensibilă”, a adăugat fostul concurent Survivor, Cristi Mitrea.

Ea este puternică și va lupta în continuare pentru ceea ce vrea ea să obțină. Otilia e foarte ambițioasă, dar clar ea este și foarte sensibilă. Din cauza condițiilor de acolo reacționează așa. E normal să plângi, e o emoție pe care o poate avea oricine. Otilia nu este falsă, nu se crede superioară și nu este un om egoist. Nu o laud pentru că sunt eu mama ei, dar Otilia are calitățile ei. Este puternică și o să reușească să se impună”, a adăugat cu încredere Adriana Brumă.

Foto: Captură emisiune

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni