• Emisiuni
  • La Măruță
  • Adrian Nartea, cu lacrimi în ochi, despre încheierea serialului VLAD: "Sunt mult mai bogat după patru ani"

Adrian Nartea, cu lacrimi în ochi, despre încheierea serialului VLAD: "Sunt mult mai bogat după patru ani"

Serialul Vlad se apropie cu pași repezi de final, iar telespectatorii vor afla curând deznodământul serialului care i-a ținut cu sufletul la gură timp de patru ani. Invitat în platoul lui Cătălin Măruță, Adrian Nartea a vorbit despre experiența trăită și despre amintirile pe care le-a trăit alături de colegi, pe platoul de filmare. 

Adrian Nartea a dezvăluit că acest proiect i-a schimnat viața și i-a adus în cale o echipă de profesioniști de la care a avut foarte multe de învățat și pe care nu îi va uita vreodată.

„Noi aveam cam 9 zile per episod de filmat. Avem un an și jumătate de stat zilnic, non stop, pe platou. Noi, actorii, mai avem pauze, dar echipa Vlad stă non stop. Am fost ca un burete. Am învățat de la fiecare, eu șmecher fiind, mă duceam și întrebam. Furam meserie", a povestit Adrian Nartea.

Adrian Nartea este de părere că anii petrecuți alături de echipa Vlad l-au făcut să fie un om împlinit, mai bogat spiritual. „Sunt mult mai bogat și nu mă refer la bani. Am primit încredere din partea echipei, producătorilor, Pro Tv-ului. Nu am simțit niciodată că mi se cuvine treaba asta, fiecare zi era ca un cadou pentru mine", a concluzionat actorul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni