• PRO TV
  • Adina Buzatu, topless la plajă în Turcia. Cum s-a protejat de soare

Adina Buzatu, topless la plajă în Turcia. Cum s-a protejat de soare

Adina Buzatu, topless la plajă în Turcia. Cum s-a protejat de soare

Adina Buzatu adoră soarele și plajele din Turcia, țară care e una dintre destinațiile sale preferate vara. Stilistul vestimentar și-a surprins plăcut admiratorii de pe rețelele sociale cu o serie de fotografii incitante.

Una dintre cele mai apreciate specialiste vestimentare din România, care le spune bărbaților cum să se îmbrace cu stil, a renunțat la haine în vacanța din Turcia, pentru o ședință foto incitantă.

Adina Buzatu a pozat topless pe un iaht în stațiunea Bodrum, dar și-a protejat corpul de soare cu o pălărie de paie uriașă. Stilista vestimentară se declară un fan al acestor accesorii vestimentare.

Poartă pălării, nu doar pentru utilitatea evidentă de a te proteja de soare/ frig, ci și pentru plusul de eleganță pe care îl conferă”, le-a transmis ea femeilor care o urmăresc online.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În vara anului trecut, Adina Buzatu a pozat complet dezbrăcată, în compania a cinci bărbați, în cadrul unei campanii de promovare a unui curs de specialitate, dedicat bărbaților care vor să învețe să se îmbrace bine.

Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozam pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin”, spunea atunci Adina Buzatu.

Vezi fotografia AICI!

Adina Buzatu este unul dintre cei mai apreciați stiliști vestimentari din România, iar talentul ei principal este acela de a ajuta „bărbatul rafinat şi atent la detalii să îşi pună în valoare atuurile”.

Ştiu că succesul unui bărbat este direct proporţional cu încrederea pe care o are în sine, iar propria imagine este un ingredient important al acestei ecuaţii. Conceptul Trends by Adina Buzatu porneşte tocmai de la această premisă”, se prezintă Adina Buzatu pe site-ul ei.

Fotografii: @adinabuzatu

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni