• PRO TV
  • Adelina si Speak s-au despartit. Vedeta le-a marturisit fanilor totul pe Facebook

Adelina si Speak s-au despartit. Vedeta le-a marturisit fanilor totul pe Facebook

Adelina si Speak s-au despartit. Vedeta le-a marturisit fanilor totul pe Facebook

Adelina Pestritu a publicat de curand pe pagina de Facebook un mesaj in care le-a marturisit fanilor ca s-a despartit de Speak.

Dupa doi ani si jumatate de relatie, Adelina si Speak au pus punct relatiei in care se aflau si pe care toata lumea o aprecia. O buna bucata de vreme cei doi s-au numarat printre cele mai mediatizate cupluri de la noi din tara, dar se pare ca lucrurile nu au functionat pana la capat in cazul lor.

"Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre. Va multumesc pentru intelegere! Va pup!", a fost mesajul scris de vedeta pe pagina de Facebook.

Chiar daca au existat de ceva timp speculatii in presa, vedeta acum a facut publica despartirea, fara sa mentioneze insa de ce s-a ajuns in acest punct.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni