• PRO TV
  • Adela Popescu a fost externată. Cum și-a petrecut prima zi acasă

Adela Popescu a fost externată. Cum și-a petrecut prima zi acasă

Adela Popescu a fost externată. Cum și-a petrecut prima zi acasă

Săptămâna trecută, pe 22 iunie,  Adela Popescu a ajuns de urgență la spital, acuzând dureri abdominale. Vedeta a fost internată câteva zile, dar acum a ajuns, în sfârșit, acasă.

Fanii vedetei s-au îngrijorat când Adela a lipsit din emisiunea Vorbește lumea, unde este prezentatoare. Ea a asigurat că nu este vorba despre Covid-19 în cazul său, după ce în presă se zvonea că ar fi fost infectată.

Vedeta a mărturisit că are o altă afecțiune și că trebuie să rămână în spital pentru a primi tratamentul indicat de medici și că speră să nu ajungă la operație.

Din fericire, Adela a trecut cu bine peste această problemă, iar ieri, 27 iunie, a fost externată. Vedeta a postat o poză pe Instagram, de acasă, de pe marginea piscinei, stând cu picioarele în apă. Într-o altă poză, Adela apare alături de fiul ei iar mesajul ei este „All Good”, adică “Totul este bine”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALL GOOD ❤️ #acasa

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Încă de când a era în spital, Adela a dorit să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi infectată cu noul coronavirus: "Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid.Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ."

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, ultimul episod: Concluzii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni