• PRO TV
  • A pozat goala pe plaja. Cum au surprins-o paparazzii Cancan pe Margherita, fata Clejanilor

A pozat goala pe plaja. Cum au surprins-o paparazzii Cancan pe Margherita, fata Clejanilor

A pozat goala pe plaja. Cum au surprins-o paparazzii Cancan pe Margherita, fata Clejanilor

Margherita viseaza sa ajunga in revista cu "iepurasi", insa pana atunci se expune in toata splendoarea prin alte publicatii, mai mult sau mai putin voit. Aflata la mare, Marga nu s-a sfiit sa faca plaja topless, iar paparazzii nu s-au gandit de doua ori inainte sa-i imortalizeze "dotarile" de Clejani.

Fotografii au surprins-o cu nurii la vedere, asa cum viseaza ea sa apara in Playboy. Tatal ei, Ionita, a luat foc cand a vazut-o pe fiica lui in sanii goi si paparazzii roind in jurul ei. Cantaretul a incercat s-o convinga pe Margherita sa se imbrace sau macar sa se acopere pe un prosop, dar n-a avut deloc succes. Rebela ca de obicei, Marga nu l-a bagat in seama si a continuat sa se bronzeze fara sutien, scrie Cancan.ro.

Sa amintim cu cata truda a facut "rost" Margherita de noile silicoane si cate lupte de convingere a dus la "Happy Hour" cu tatal ei, Ionita. Acesta din urma i-a spus la un moment dat, suparat foc: "In loc sa iti pui silicoane, mai bine iti pui niste creier!"

"Este decizia mea, sunt majora pot sa fac ce vreau", s-a razvratit Margherita. "M-am saturat sa fur sutiene de la mama mea si sa imi pun sosete furate de la tata in ele. Cand ma uit in oglinda, sunt foarte suparata, pentru ca nu imi place ce vad", a mai spus ea la "Happy Hour".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni