• PRO TV
  • A început cel mai mare târg de carte! Tot ce ai nevoie să ştii despre Târgul Internaţional Gaudeamus!

A început cel mai mare târg de carte! Tot ce ai nevoie să ştii despre Târgul Internaţional Gaudeamus!

A început cel mai mare târg de carte! Tot ce ai nevoie să ştii despre Târgul Internaţional Gaudeamus!

Iubitorii de lectură sunt aşteptaţi la târg, cu preţuri speciale la volume îndrăgite şi lansări de carte.

Program

Ediţia a 25-a a Târgului Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură s-a deschis publicului miercuri şi se va organiza până duminică. Orele în care puteţi merge sunt 10.00 şi 20.00.

Locaţie

Evenimentul este organizat de Radio România, pentru ultima dată în spaţiul central de la Romexpo. De anul viitor, manifestarea ar urma să se desfăşoare în noile spaţii de la intrarea în complexul expoziţional.



Informaţii utile

Programul complet al evenimentelor se găseşte pe site-ul evenimentului, gaudeamus.ro. Cea de-a 25-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură are ca temă centrală România Centenar, iar preşedintele de onoare al târgului va fi Ioan-Aurel Pop, şeful Academiei Române. Tema va fi ilustrată prin intermediul unui stand reprezentativ, care va găzdui o colecţie de 600 de volume dedicate Marii Unirii şi nu mai puţin de 50 de evenimente, ce includ lansări şi prezentări de carte, dezbateri, proiecţii de film şi lecturi publice. 

Ce pregătesc editurile

Editura Polirom anunţă că anunţă aproximativ 1.500 de titluri, toate aflate la reducere (10-20%). 

Editura RAO anunţă peste 1.300 de titluri, dintre care ultimele noutăţi, de la albume, cărţi ilustrate şi enciclopedii pentru adulţi, copii şi tineri, continuarea unor serii îndrăgite, thrillere, fantasy, până la romane de aventuri, dragoste, literatură clasică, reduceri speciale şi evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.

Editura Litera a anunţat peste 1.400 de volume, noutăţi din toate domeniile, cărţi-eveniment, lansări, sesiuni de autografe, reduceri şi concursuri cu premii.

Grupul Editorial ALL anunţă reduceri de până la 85%, noutăţi pentru toate categoriile de cititori, surprize şi cadouri dulci pentru cei mici.

Humanitas şi Humanitas Fiction vin la Gaudeamus cu peste 1.000 de titluri. Editurile anunţă nu mai puţin de 70 de cărţi-eveniment, 28 de lansări, sesiuni de autografe, întâlniri cu scriitori, istorici, editori, traducători, critici literari, actori şi jurnalişti celebri.

Duminică, la Humanitas se lansează, de la ora 13:00, volumul "România, te iubesc!", cu texte de Paula Herlo, Rareş Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu şi Paul Angelescu.  

FOTO: UNSPLASH

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni