• PRO TV
  • A devenit campioana in culturism desi sufera de o boala grava

A devenit campioana in culturism desi sufera de o boala grava

A devenit campioana in culturism desi sufera de o boala grava

Sunt cateva lucruri traumatizante precum o boala care apare din senin. Insa, Zoey Wright in varsta de 25 de ani este exemplul perfect ca atunci cand ai o atitudine corecta poti trece peste orice obstacol care iti apare in viata. 

Inapoi in 2012, Zoey a realizat ca ceva se intampla, in momentul cand a inceput sa piarda in greutate fara niciun motiv. Acest lucru s-a intamplat din cauza ca celeule albe au fos atacate, fiind un simptom ulcerativ, o boala inflamatorie intestinala. Efectele acestei boli au fost atat de extreme, incat a pierdut multe kilograme in 4 saptamani. 

Cei care se confrunta cu aceasta boala sufera de crampe abdominale majore, sangerari rectale si oboseala. 

 

#transformationtuesdsay Picture on the left 2013 (1 year into structured weight training) and the picture on the right is now 5 years later! I look like I do now because I dedicated these years to training.....not because I didn’t like my figure before. I was perfectly happy with my body before I started weight training......I was always into some form of sport growing up from long distance running, athletics & football ⚽️????????️‍♂️ I remember looking up to real people in my gym at the time I started weight training as instagram wasn’t really a thing then. My point here......be mindful of where you’re taking inspiration from. I pride my self on being real....I didn’t just walk into the gym and start snow flaking my workouts. I was introduced to weights by grown men.....anyone who knows me knows I’m a tough girl and I work dam hard at everything I do. So shoutout to everyone who inspired me from the very beginning.. you all know who you are ! #CMfit #pureelitepro #teamUSN

A post shared by Zoey Wright Pro Fitness Model (@zoeywrightfitness) on

In ciuda incercarii a numeroase medicamente pentru a-i diminua simptomele, aproape ca si-a pierdut viata. In acel moment ea s-a decis sa isi salveze viata printr-o interventie chirurgicala in 2014. Pentru a scapa de probleme a fost nevoita sa ii se ataseze o punga etansa in fata stomacului. 

Acum, la trei ani dupa operatie, ea pare de nerecunoscut dupa ce si-a schimbat viata in o gramada de feluri. 

O punga etansa este folosita pentru a acoperi stomacul unei persoane. Intestinul subtire este adus inafra abdomenului si cusut in fata stomacului. Atunci colecteaza deseurile, permitand purtatorului sa traiasca din nou o viata normala.
 

Din pacate, acest lucru poate cauza multe neplaceri, mai ales in ceea ce priveste incredere in sine. Dar, Zoey a fost determinata sa invinga insecuritatile pe care le avea. In loc sa lase aceasta punga sa ii schimbe viata, ea a muncit din greu pentru a fi in cea mai buna conditie fizica a sa. Schimbarile au fost atat de radicale, incat la 10 luni dupa operatie, ea a pasit pentru prima oara pe scena, defiland ca un model fitness. 

De atunci ea a devenit din ce in ce mai puternica. A fost incoronata precum Overall World Champion pentru federatia de modele fitness din Marea Britanie, Pure Elite, si la inceputul anului 2018 a devenit imaginea USN, brand-ul de nutritie sportiva. 

"Dupa operatie am crezut ca nu voi ajunge niciodata unde am ajuns astazi. Sunt atat de incantata de munca mea pentru USN si abia astept sa le promovez produsele.", a declarat Zoey. 

"Am trecut prin momente extrem de dificile pentru a-mi accepta boala. Ca femeie tanara care a trecut prin astfel de momente, aceasta operatie a avut un impact masiv asupra corpului meu, iar in momentul cand am decis sa imi ies din zona de comfort si sa devin un model fitness, am inceput sa ma ridic.", a adaugat femeia. 

Intr-un interviu pentru The Metro, Zoey a dezvaluit ca sanatatea ei s-a imbunatatit incredibil de mult de cand a avut operatie si ii s-a adaugat punga etansa. Desi a recunoscut ca mai exista zile grele din cauza bolii, ea zice ca se simte mult mai bine acum.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni