• PRO TV
  • 5GANG lansează „VIP”. Cum arată videoclipul produs chiar de Selly

5GANG lansează „VIP”. Cum arată videoclipul produs chiar de Selly

5GANG lansează „VIP”. Cum arată videoclipul produs chiar de Selly

5GANG vine cu o piesă nouă, „VIP”, care are un vibe pozitiv și promite să devină o emblemă a verii. 

Liderul trupei, Selly (Andrei Șelaru), a regizat, produs și editat videoclipul: „Din iunie am început să lucrăm la melodie. Versurile sunt scrise de mine și de Exploit. E o piesă de stare, de vibe, despre succes și cum te simți când reușești în ceea ce faci.”

Piesa „VIP” a ajuns la peste 1 milion de vizualizări în doar 24 de ore și este în trending pe locul 1, iar teaser-ul se află pe locul 2 în trending. 

De producția piesei melodiei s-a ocupat Quick – „legendarul” producător, care s-a implicat și în melodiile anterioare. Filmările au decurs ca la carte, după cum ne povestește Selly:

Am filmat 2 zile într-un weekend, într-un conac foarte mare și într-un magazin de parfumuri, cu care suntem prieteni. A fost cum ne place nouă: locație de lux, mașini de lux și fete frumoase.
Ne-am distrat foarte mult. Dincolo de rezultatul final, aceste filmări sunt ocazia perfectă de a ne vedea cu mulți prieteni, de a socializa. Aș dori să îi mulțumesc unui vechi prieten căruia i se spune „Cafea Albă” și care  fost cameramanul de la clipul „VIP”. Un alt tovarăș foarte bun, Shopy, s-a ocupat de poze – îi confirm că e unul dintre cei mai buni fotografi pe care îi cunosc
.”

După zeci de milioane de vizualizări la clipurile anterioare, cei de la 5GANG au o misiune dificilă de a rămâne în top: „Sperăm că piesa și clipul se vor ridica la nivelul așteptărilor fanilor, asta e cel mai important - să facem fanii fericiți!”, spun ei. „Când asculți această piesa trebuie să te simți ca un VIP, pur și simplu, asta e ideea.”, a mai adăugat Selly.

5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect, trezește curiozitate și creează tendințe cu fiecare melodie. Trupa alcătuită din cinci vloggeri talentați – Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit – se bucură de realizări impresionante în acest domeniu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 5GANG (@5gang) on

 Toate piesele au obținut numărul 1 în topul celor mai trending YouTube și s-au clasat în topul magazinelor digitale. Sunt vocea unei generații, au o energie specială și sunt așteptați cu entuziasm de comunitatea online.5GANG 

Trupa 5GANG a reușit deja o performanță greu de egalat cu piesa „MOD AVION”, care a adunat 1 milion de vizualizări și a ajuns în trending pe poziția 1 în mai puțin de 24 de ore.
La o lună de la lansare, piesa a ajuns la aproape 6,2 milioane de vizualizări. „SOS” a ajuns la peste 26 milioane de vizualizări.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 5GANG (@5gang) on


Versurile puternice și inspirate, energia pe care o transmite, dar și faptul că a fost o piesă foarte așteptată – au făcut din „SOS” o piesă extrem de cunoscută. Melodiile „Story”,  „Scuze” au în prezent peste 13 milioane de vizualizări, iar „Focuri” a ajuns la peste 30 de milioane de vizualizări.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni