• PRO TV
  • Wow, un adevarat spectacol. Intra in arena calare pe un cal, dar cand renunta la pelerina, publicul ramane uimit

Wow, un adevarat spectacol. Intra in arena calare pe un cal, dar cand renunta la pelerina, publicul ramane uimit

Wow, un adevarat spectacol. Intra in arena calare pe un cal, dar cand renunta la pelerina, publicul ramane uimit

Laura Sumrall este multipla campioana la echitatie, iar aparitiile ei la diferite competitii sportive sunt urmarite cu sufletul la gura de spectatori.

Laura a participat in 2015 la Campionatul Mondial de Freestyle Reining, desfasurat in Kentucky. Momentul prezentat de sportiva alaturi de calul sau, Wimpys Top Model, a fost unul pe masura asteptarilor audientei. 

Citeste si: Se spune ca este rochia de mireasa a anului. Cum arata creatia de 22 de kilograme la care au lucrat 6 designeri

Cu o coregrafie inspirata din animatia "Frozen", productie Disney care a cucerit milioane de oameni la invel mondial, Laura si calul sau au reusit sa castige titlul suprem. Tanara de 23 de ani a intrat in arena purtand o pelerina care ii acoperea intregul corp, iar aceasta aparitie aparte a crescut suspansul, iar nerabdarea publicului s-a manifestat si ea prin aplauze si urale. 

In momentul in care primele acorduri ale piesei "Let It Go" s-au auzit in sala, tanara si-a lasat pelerina sa ii cada si le-a dezvaluti tututor o rochie albastra stralucitoare si o coafura care ne duce cu gandul la Elsa, personajul principal din desenul animat. 

Urmareste si tu un moment spectaculos! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni