VIDEO Primarul nervos din Italia le transmite un mesaj dur și românilor

Primarul localității Delia din Sicilia, Gianfilippo Bancheri a fost alături de noi în emisiune La Măruță, în direct, pe Skype. Acesta a vorbit despre actuala situație din Italia, dar a venit și cu un sfat la adresa tuturor românilor.

„În orașul meu nu există încă nicio contaminare. În alte orașe din jurul meu sunt câteva contaminări. Important este să rămâneți acasă. Eu sunt mai relaxat acum, pentru că văd că locuitorii au înțeles în sfârșit cât de important este să evităm contaminarea.”

„Avem 500 de cetățeni români în oraș care lucrează în agricultură. Ei au reședința aici, au copiii aici. Noi lucrăm pentru siguranța tuturor  cetățenilor din Delia. Legea spune că primarul este tatăl unei familii și el trebuie să conducă orașul la fel cum un tată își conduce familia.”

„Ascultați ceea ce spune Guvernul, nu este o glumă, este foate important, cu cât rămânem acasă, cu cât respectăm ceea ce a spus Guvernul, cu cât suntem persoane responsabiile, cu atât mai repede acest lucru se termină, dacă nu contaminarea va crește, vor crește numărul de morți. Toți trebuie să vâslim în aceeași parte. Suntem o țară unică în acest moment, toți trebuie să depășim acest moment dramatic.”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni