• PRO TV
  • VIDEO Jorge, despre FERMA: „Simt că este cea mai mare provocare din viața mea”

VIDEO Jorge, despre FERMA: „Simt că este cea mai mare provocare din viața mea”

VIDEO Jorge, despre FERMA: „Simt că este cea mai mare provocare din viața mea”

Fanii îl cunosc după numele de scenă, însă la FERMA Jorge are ocazia să-l redescopere pe George Papagheorghe, omul simplu pus în fața unor provocări prin care n-a mai trecut până acum.

Jorge a intrat în FERMA convins că va fi cea mai tare experiență pe care a trăit-o până acum. Cântărețul, care este și un om de afaceri de succes, mărturisește că a avut ceva bătăi de cap înainte să accepte provocarea de la FERMA din cauza afacerilor pe care le-a lăsat pe mâna unor oameni de încredere.

„Ăsta a fost cel mai greu aspect, pentru că niciodată nu ești pregătit să predai cuiva, mai departe. Ăsta a fost un test pentru mine, să las perfecționistul din mine la o parte și să deleg pe altcineva să se ocupe de afacerile pe care le gestionez”, a mărturisit Jorge într-un interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

Aflat printre cei 18 concurenți care se luptă pentru titlul de fermierul anului, Jorge dezvăluie de ce a acceptat provocarea de a intra în fermă.

„Niciodată nu ești pregătit pentru FERMA. Cred că trebuie să ai o nebunie de moment să accepți și să-i dai înainte, până la capăt. Cred, sper și simt că e cea mai mare provocare din viața mea, în momentul acesta”, a spus Jorge. 

Artistul mărturisește că nu a fost supus la un stres prea mare în viața sa de până acum și speră să nu fie scos din pepeni, astfel încât să se ducă în pădure și să urle. Până acum a demonstrat că știe cum să se protejeze de momentele stresante, iar un exemplu este baia pe care a făcut-o în aceeași cadă cu Ioana Filimon, fostă Miss România.

Jorge crede că îi este foarte greu să stea fără copiii săi și fără soția lui, cărora le simte lipsa. „Îmi vor lipsi îmbrățișările copiilor, îmbrățișările familiei. Și așa Karina este plecată și stă în America și nici nu o să vorbesc cu ea. Cred că asta o să fie cel mai greu. Plus David, plus Ilinca, plus soția mea, toată familia. Ăsta o să fie cel mai greu punct și comunicarea cu cei dragi”, a spus artistul într-un interviu video. Urmărește mai jos interviul complet!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni