• Emisiuni
  • La Măruță
  • Victor Slav, prima reactie dupa fotografiile in care apare cu o blonda: "Oricine poate sa apara oricand sa spuna orice despre tine!"

Victor Slav, prima reactie dupa fotografiile in care apare cu o blonda: "Oricine poate sa apara oricand sa spuna orice despre tine!"

Victor Slav, prima reactie dupa fotografiile in care apare cu o blonda: "Oricine poate sa apara oricand sa spuna orice despre tine!"

Victor Slav a dat declaratii "La Maruta" in legatura cu fotografiile aparute in presa, cu el si Lenna Horvath, speculandu-se ca ar fi inselat-o pe Bianca.

Prezentatorul meteo a explicat ca stie cand au fost facute acele poze, ca inca de la inceput i s-a parut ceva ciudat si s-a aratat deranjat de asocierea cu Lenna Horvath.

"Ea a iesit de la parter, de unde se vede ca sunt facute pozele, este catelul celor de la parter! Vai catelul, vai catelul! Catelul statea pe langa catelul meu! Tot il lua, tot iesea, mi s-a parut ciudata faza in sine! Nici nu stiu in ce perioada sunt facute pozele, daca Bianca era acasa! Chiar nu conteaza asta!", a declarat Victor Slav pentru emisiunea "La Maruta".

"E de plans! Nu pot sa cred ca oricine poate sa apara oricand, sa spuna orice despre tine, si sa fie bagat in seama! E neadevarat suta la suta! Nu, nu o cunosc, nici nu vreau sa o cunosc! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu cred ca e cazul sa fiu bagat in aceeasi oala cu aceasta persoana! Am inteles ca aceasta doamna are si probleme cu legea, nu cred ca ii trebuie altele in plus!", a mai explicat prezentatorul meteo.



In schimb, Victor Slav are numai cuvinte de lauda pentru tatal Biancai Dragusanu, viitorul fost socru. Prezentatorul sustine ca pastreaza legatura cu el pentru ca Jimmy Dragusanu este un om deosebit. "Ce am vorbit eu cu tatal Biancai ramane intre noi! Ne intelegem in continuare bine, e un om sincer, cu care poti sa discuti! Am vorbit pur si simplu! Nu e vorba sa imi schimbe parerile.", a mai spus Victor.

Victor a recunoscut ca s-a intalnit cu Bianca dupa accidentul rutier in care aceasta a fost implicata si chiar i-a dus masina la reparat. "Despre accident stiu, chiar ne-am intalnit, i-am dus masina personal in service. Suntem doi oameni civilizati care pastram legatura!", a explicat el.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni