• Emisiuni
  • La Măruță
  • Victor Slav, despre divort si impacare. Primele declaratii dupa separarea oficiala de Bianca Dragusanu

Victor Slav, despre divort si impacare. Primele declaratii dupa separarea oficiala de Bianca Dragusanu

Victor Slav, despre divort si impacare. Primele declaratii dupa separarea oficiala de Bianca Dragusanu

Victor Slav si Bianca Dragusanu au divortat la notar "ca doi oameni civilizati", dupa cum spune insusi prezentatorul.

"Am fost la notar, amandoi, ca doi oameni civilizati. In astea 30 de zile o sa fac ce o sa cred de cuviinta, eu am facut ce am spus ca o sa fac. Nu m-a influentat nimeni, am facut ce am crezut eu ca trebuie sa fac. Nu a fost o facatura, iar de aici trageti voi concluzia daca ne mai iubim sau nu. Stiu ca sperati toti sa ne impacam, asteptati cu flori", a declarat Victor Slav pentru emisiunea "La Maruta".

Legat de speculatiile privind relatia actuala dintre fosta sa sotie si fotbalistul Adrian Cristea, prezentatorul s-a limitat sa spuna: "Nu ma deranjeaza absolut nimic. Nu ma intereseaza cine a venit, cine a plecat. Nu este problema mea".

Mai mult, intrebat despre declaratiile lui Catalin Botezatu, care a spus ca el ar fi inselat-o pe Bianca, acesta a raspuns: "Da, uite asa facem reclama la dero. Intrebati-l pe Catalin. Intrebati-o pe Binaca. Ei stiu ce au vorbit. Eu nu stiu ce au vorbit ei. Eu nu ma simt cu nicio musca pe caciula".

Cat despre intrebarea daca o mai iubeste sau nu pe Bianca, Victor Slav a preferat sa evite un raspuns clar, lasand loc interpretarilor: "Alte intrebari? Alte intrebari?", a insistat el in fata reporterului, sa schimbe tema.

Astazi, "La Maruta", Bianca Dragusanu vorbeste despre cum a ajuns sa isi piarda sotul pe care inca il iubeste si cum face fata asalturilor din partea fostului iubit, Adrian Cristea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni