Vezi cine a furat canapeaua Happylica a lui Catalin Maruta!

Vezi cine a furat canapeaua Happylica a lui Catalin Maruta!

Poate cel mai important personaj din emisiunea lui Maruta, canapeaua Happilica a fost la un pas de a fi furata din platou!

Canapeaua Happilica este locul care ii reuneste pe toti invitatii lui Maruta si punctul de intalnire si de inceput al tuturor discutiilor din emisiune. Numai ca, in timpul filmarilor uneia dintre emisiuni, canapeaua a fost la un pas de a fi sustrasa din platou… de catre un panda! 

Momentul neasteptat si socant a avut loc atunci cand Maruta povestea despre poposirea caravanei emisiunii in orasul sau natal, TarguJiu. Exact cand se pregatea sa dea legatura colegei sale, Irina, un panda a intrat in platou si s-a napustit asupra canapelei. Maruta a inceput sa strige la colegii sai de platou sa opreasca panda si sa recupereze Happilica, dar pana ca cineva sa aiba o reactie, panda a fost scapat de sub control si a pleacat pe scari cu canapeaua. 

In cele din urma, colegii de platou au reusit sa recupereze Happilica, dar panda a scapat fara a fi prins. Momentul incredibil a putut fi taiat la montaj, dar colegii lui Maruta l-au postat pe retelele de socializare, pentru ca nu te intalnesti in fiecare zi cu un panda care sa-ti fure canapeaua! Din fericire, Happilica nu a fost vatamata in urma acestei intamplari, dar panda se afla inca in libertate!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni