• PRO TV
  • Un prieten apropiat a făcut public detaliul care i-ar fi putut salva viața fostului iubit al Arianei Grande

Un prieten apropiat a făcut public detaliul care i-ar fi putut salva viața fostului iubit al Arianei Grande

Un prieten apropiat a făcut public detaliul care i-ar fi putut salva viața fostului iubit al Arianei Grande

Cântărețul american Charlie Puth a făcut publice detaiile legate de ultimele momente din viața rapper-ului Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande.

Puth a declarat pentru E! News că în ultimele luni a încercat să îl convingă pe Mac să renunțe la droguri, însă simte că ,,nu a făcut destul” pentru a-și salva prietenul. 

„Vorbeam în fiecare zi, nu am așa mulți prieteni care vin în viața mea și care se potrivesc perfect. Mac era unul dintre ei. Am încercat să îl salvez, dar nu am reușit. Dacă aș fi depus mai mult efort, poate că ăsta ar fi fost detaliul care ar fi făcut diferența.”, a spus Charlie Puth.

Fostul iubit al Arianei a murit în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză. În 2014, Miller a spus într-un interviu că lua cocaină, angel dust (n.r. PCP sau fenciclidină) și codeină, adăugând: ,,știu sigur că aceste droguri mă vor băga în coșciug, dar nu îmi pasă, trăiești doar o dată.”

La o zi de la moartea lui, și fosta sa iubită, Ariana Grande, a publicat pe Instagram o fotografie care i-a emoționat pe fani.

În fotografie apare Mac Miller, iar în partea de jos a fotografiei se văd și picioarele Arianei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Dispariția lui Mac Miller nu a trecut neobservată nici pe Instagramul sau Twitter-ul colegilor din industrie. Chance the Rapper, Kehlani, J Cole și Shawn Mendes sunt doar câțiva dintre cei care i-au adus un omagiu în spațiul virtual.

Miller și Ariana s-au despărțit în urmă cu mai bine de 5 luni, după care Ariana a anunțat imediat că s-a logodit cu Pete Davidson, starul emisiunii "Saturday Night Live".

Artistul, al cărui nume real era Malcom James McCormick, a debutat pe scena muzicală în anul 2011.

Mac Miller, în vârstă de 26 de ani, își lansase anul acesta al doilea album.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni